reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Dziewczyny, czy jak w czwartek moja beta była 16,3, a dzisiaj jest 213 to ok czy za niska? Martwię się trochę bo jakoś myślałam że będzie już więcej 😔
Sprawdzałam w necie, na kalkulatorze, to średnio na dwa dni jakieś 143% wychodzi... 🙂 Przynajmniej na tą chwilę. W środę powtórzę, i zobaczę jak będzie

reklama
Ehhh ... Właśnie się obudziłam, totalnie BEZ bólu piersi, są miękkie, a nie napięte jak do tej pory, bez zmienionego (kacowego) samopoczucia rano... 😥💔💔

Ehhh ... Właśnie się obudziłam, totalnie BEZ bólu piersi, są miękkie, a nie napięte jak do tej pory, bez zmienionego (kacowego) samopoczucia rano... 😥💔💔
kochana prwnie masz lepszy dzień. No i nie chwal dnia przed zachodem, różnie może być!

Dzień dobry, powiedzcie czy Wy też macie takie dziwne sny? Pamietam w poprzedniej ciąży miałam to samo i wiele dziewczyn stąd też 🤣
Poza tym chyba pójdę wcześniej na jakieś usg, bo wczoraj w nocy sobie wkręciłam pozamaciczną 😌 cały dzień jest super, cieszę się i w ogóle, a potem jest noc i jakieś czarne myśli mnie dopadają… niby nie planowana, ale już się nakręciłam, może niepotrzebnie :(

Edit: usg mam w piątek, wtedy będzie 6+1, wiec pewnie będzie już coś widać. Nie musi być serduszka, tylko uspokoić się chciałam, ze jest w dobrym miejscu :D

Ostatnia edycja:
Ja miałam tak z 5 dni temu piersi przestały bolec mówię pięknie . Ale ból powrócił dwa dni później . A kiedy masz jakas wizytę u lekarza ?

reklama
kochana prwnie masz lepszy dzień. No i nie chwal dnia przed zachodem, różnie może być!

Dzień dobry, powiedzcie czy Wy też macie takie dziwne sny? Pamietam w poprzedniej ciąży miałam to samo i wiele dziewczyn stąd też 🤣
Poza tym chyba pójdę wcześniej na jakieś usg, bo wczoraj w nocy sobie wkręciłam pozamaciczną 😌 cały dzień jest super, cieszę się i w ogóle, a potem jest noc i jakieś czarne myśli mnie dopadają… niby nie planowana, ale już się nakręciłam, może niepotrzebnie :(

Edit: usg mam w piątek, wtedy będzie 6+1, wiec pewnie będzie już coś widać. Nie musi być serduszka, tylko uspokoić się chciałam, ze jest w dobrym miejscu :D
Mi się śniło ze jestem w ciąży i 3 dni później okazało się ze faktycznie 🤣 sen proroczy

Do góry