grope_
Fanka BB :)
Dziękuje, tak jednak zrobieJak dla mnie 5-6 tydzień. Powtórz sobie za 48h, żebyś miała ogląd czy wszystko ok, dla lekarza te wyniki tez się przydadzą. A potem na usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje, tak jednak zrobieJak dla mnie 5-6 tydzień. Powtórz sobie za 48h, żebyś miała ogląd czy wszystko ok, dla lekarza te wyniki tez się przydadzą. A potem na usg
Ja w 19 dniu po owulacji miałam 755, więc dwukrotność czyli okolice Twojego wyniku miałabym w 21dpo. Może to Cię jakoś naprowadziMam swój pierwszy wynik bety w tej ciąży proszę was teraz o poradę: przez bardzo długie cykle nie mam pojecia w którym tygodniu ciąży jestem. Ostatnia miesiączka była 14.04. Test ciazowy robiłam 2.06 i był negatywny. Wiec domyślam się, ze to może być ~6 tydzień. I teraz pytanie- powtarzać bete czy umawiać się od razu do lekarza?
Może to jakiś trop chociaż sama już stracilam rachubę, a jak robiłam testy owulacyjne to były negatywneJa w 19 dniu po owulacji miałam 755, więc dwukrotność czyli okolice Twojego wyniku miałabym w 21dpo. Może to Cię jakoś naprowadzi
Pierwsza wizyta?18:15 mam lekarza… ale stres a jednocześnie ekscytacja
TaaakPierwsza wizyta?
Ja bym już nie powtarzała, pęcherzyk na usg pojawia się przy wartości ok 1000, wiec po weekendzie będzie już coś widać ale jak ma cię to uspokoić to ja jestem za tym, żeby testować kontrolować i sprawdzać. Zawsze lepiej jeden raz za dużoWitajcie dziewczyny.
Moja ostatnia miesiączka 7.05 cykle około 30 dniowe, test pozytywny 9.06 beta 10.06 -310 kolejna dzis 13.06 -909 więc rośnie szybko i moje pytanko, powtarzać bete w piątek /niestety w czwartek mamy święto/ czy umówić się już najprościej do lekarza na koniec przyszłego tygodnia? Na moje oko będzie do ponad 6 tygodni. Dziękuję za wyrozumiałość-to moje pierwsze w życiu wyczekanedwie kreski
Koniecznie daj znać co po wizycie Który masz tydzień?Taaak