reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Mam swój pierwszy wynik bety w tej ciąży 😀 proszę was teraz o poradę: przez bardzo długie cykle nie mam pojecia w którym tygodniu ciąży jestem. Ostatnia miesiączka była 14.04. Test ciazowy robiłam 2.06 i był negatywny. Wiec domyślam się, ze to może być ~6 tydzień. I teraz pytanie- powtarzać bete czy umawiać się od razu do lekarza?
Ja w 19 dniu po owulacji miałam 755, więc dwukrotność czyli okolice Twojego wyniku miałabym w 21dpo. Może to Cię jakoś naprowadzi ;)

Witajcie dziewczyny.
Moja ostatnia miesiączka 7.05 cykle około 30 dniowe, test pozytywny 9.06 beta 10.06 -310 kolejna dzis 13.06 -909 więc rośnie szybko i moje pytanko, powtarzać bete w piątek /niestety w czwartek mamy święto/ czy umówić się już najprościej do lekarza na koniec przyszłego tygodnia? Na moje oko będzie do ponad 6 tygodni. Dziękuję za wyrozumiałość-to moje pierwsze w życiu wyczekanedwie kreski 🥰

Witajcie dziewczyny.
Moja ostatnia miesiączka 7.05 cykle około 30 dniowe, test pozytywny 9.06 beta 10.06 -310 kolejna dzis 13.06 -909 więc rośnie szybko i moje pytanko, powtarzać bete w piątek /niestety w czwartek mamy święto/ czy umówić się już najprościej do lekarza na koniec przyszłego tygodnia? Na moje oko będzie do ponad 6 tygodni. Dziękuję za wyrozumiałość-to moje pierwsze w życiu wyczekanedwie kreski 🥰
Ja bym już nie powtarzała, pęcherzyk na usg pojawia się przy wartości ok 1000, wiec po weekendzie będzie już coś widać 😀 ale jak ma cię to uspokoić to ja jestem za tym, żeby testować kontrolować i sprawdzać. Zawsze lepiej jeden raz za dużo 😘

reklama
Dobra dziewczyny ja po odbiorze wyników
beta 8137
Progesteron 18,93
No i usg zaliczyłam opis na zdjeciu😍
Jestem spokojniejsza..

Załączniki

• IMG-20220613-WA0005.jpg
    IMG-20220613-WA0005.jpg
    118,9 KB · Wyświetleń: 91
Do góry