reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Hej dziewczyny nieśmiało się witam przeczytałam cały wątek. Jestem Martyna, dwa poronienia za mną w tamtym roku, jedno w lutym, drugie wrzesień. Każde 7/9 tydzień łyżeczkowanie i te sprawy. Zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. W tym tyg pobrano nam krew na katiotyp, pani proponowała zrobić badania na tsh i zespół antyfosfolipidowy. Poszłam do laboratorium machnęłam też betę a tu niespodzianka 1.85(zawsze było 0.2), po 48 h już 12,10(wczoraj). W pon powtórka z progesteronem i dzwonię do gin o przepisanie heparyny. Trzymajcie kciuki proszę bardzo się boje.

Hej dziewczyny nieśmiało się witam przeczytałam cały wątek. Jestem Martyna, dwa poronienia za mną w tamtym roku, jedno w lutym, drugie wrzesień. Każde 7/9 tydzień łyżeczkowanie i te sprawy. Zrobiłam badania na trofombilie wrodzona wyszła mi mutacja homozygotyczna Pai 1. W tym tyg pobrano nam krew na katiotyp, pani proponowała zrobić badania na tsh i zespół antyfosfolipidowy. Poszłam do laboratorium machnęłam też betę a tu niespodzianka 1.85(zawsze było 0.2), po 48 h już 12,10(wczoraj). W pon powtórka z progesteronem i dzwonię do gin o przepisanie heparyny. Trzymajcie kciuki proszę bardzo się boje.
Tez mam PAI 4/5G jestem na heparynie + acard wieczorem 150

reklama
trzymamy bardzo mocno!

Do góry