Monika1994
Fanka BB :)
Biorę narzeczonego Ty razem, razem będziemy płakać może lekarz wpuaci go za kotarkę zeby posłuchałMyślę że jest szansa na serduszko ❤ na spokojnie, bądź dobrej myśli i nos do góry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę narzeczonego Ty razem, razem będziemy płakać może lekarz wpuaci go za kotarkę zeby posłuchałMyślę że jest szansa na serduszko ❤ na spokojnie, bądź dobrej myśli i nos do góry
Hejka! Ja dziś robiłam kolejny przyrost i jest w normie (29.05 beta 9, 31.05 beta 27, dziś beta 51), niby w normie, ale jakoś tak powoli to idzie i takie małe wartości jak na 15dpo… Myślałam, ze się uspokoję, a tak jakoś nie wiem…
Mam mniej, jestem na duphastonie, ciąża się rozwija prawidłowo
16.86 do 19,68Jaki miałaś poziom progesteronu że bierzesz dupka?
Ja przy pierwszej miałam 13 i byłam na potrzymaniu od początku. Teraz miałam 21 i w sumie nie wiem czy to wystarczająco?
16.86 do 19,68
Ja z kolei mam 18... Dzisiaj będę u lekarza zobaczymy co powie.16.86 do 19,68
daj znać co powiedział lekarz bo się martwię trochę tym swoim progesteronemJa z kolei mam 18... Dzisiaj będę u lekarza zobaczymy co powie.
Jak się czujecie? U mnie jakoś nadzwyczaj dobrze, tylko wszystko mnie strasznie wkurza i płaczę o byle co
daj znać co powiedział lekarz bo się martwię trochę tym swoim progesteronem
Który TC Ci dziś wychodzi wg miesiączki?
Moje bety toHej ja odebrałam betę niestety z przyczyn grafiku w pracy robilam po 72h nie po 48
31.05 - 66,19
3.06 - 282,40
Lekarz 10.06