Grabarzenka
Fanka BB :)
o rety... A myślałam że się udało, ta beta rosła... Trzymaj się kochana!no mam nadzieję, bo pół roku temu przechodziłam to samo… Trzymajcie się dziewczyny! Wszystkiego dobrego dla Was!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o rety... A myślałam że się udało, ta beta rosła... Trzymaj się kochana!no mam nadzieję, bo pół roku temu przechodziłam to samo… Trzymajcie się dziewczyny! Wszystkiego dobrego dla Was!
Ja chyba niestety muszę się przegnać… Pomimo dobrego proga beta zaczęła spadać… Dziś 41 (w czwartek 51)…
Przykro mi, trzymaj się!Ja chyba niestety muszę się przegnać… Pomimo dobrego proga beta zaczęła spadać… Dziś 41 (w czwartek 51)…
Dziewczyny, szybkie pytanie. Właśnie miałam odrobinę takiej brazowawej krwi na majtkach. Tak z dwa milimetry. Zmieszane ze śluzem. Dziś skończyłam 6 tydzień. Myślicie że powinnam od razu jechać na SOR czy obserwować? Miałyście coś takiego?
Jeśli to nie żywa krew to raczej obserwować. Badalas progesteron?Dziewczyny, szybkie pytanie. Właśnie miałam odrobinę takiej brazowawej krwi na majtkach. Tak z dwa milimetry. Zmieszane ze śluzem. Dziś skończyłam 6 tydzień. Myślicie że powinnam od razu jechać na SOR czy obserwować? Miałyście coś takiego?
Jeśli to nie żywa krew to raczej obserwować. Badalas progesteron?
Progesteron badałam w pon, był 21
Byłam na SOR, z badania nie wyszło żadne krwawienie, nie ma krwiaków. Jest pęcherzyk i zarodek 2mm, jeszcze nie ma serduszka ale to młoda ciąża. Dostałam duphaston i luteinę i w przeciągu tygodnia mam iść do lekarza na kontrolę.
odpoczywam ale wiesz jak to jest przy rocznym dziecku hehe... Nie ma lekko. Staram się jej nie dźwigać itp ale nie zawsze się udaje.Dużo odpoczywaj, masz leki więc możesz być spokojniejsza.
odpoczywam ale wiesz jak to jest przy rocznym dziecku hehe... Nie ma lekko. Staram się jej nie dźwigać itp ale nie zawsze się udaje.