reklama
Madaaalena
Aktywna w BB
Ja do porodu mam spakowana koszulkę meza. Na niego za duża a na mnie idealnie luzna. Przerobiłam ją trochę, tzn zrobiłam dekolt w serek bo taki za bardzo po szyję był.
Widzę, że jutro rusza kolejna tura porodów. Trzymajcie się tam i powodzenia.
Widzę, że jutro rusza kolejna tura porodów. Trzymajcie się tam i powodzenia.
maryliese
Fanka BB :)
No jutro zostanie nas 13, z czego realnie udzielających się 12, a tylko 9 jeśli liczyć z tych co są tu trochę dłużej, jeśli się nie mylę [emoji41]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jenny_1502
Jak widać niektórym dzieciaczkom bardziej do nas spieszno niż innym :d u nas cisza spokój, standard ostatnio. Mała się poprzeciąga, powierci iiiiiiiii tyle
Rodosek jeszcze chwila i zobaczysz co wymysla....3 godziny zostaly
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
magdalena79
Mój Adaś przeszedł sam siebie. Wyduldał przed chwilą 80 ml mleka i dalej jakby mało bo paszczkę otwierał to dałam cyca i tak się przyczepił że teraz ciężko mi ściągnąć laktatorem na następne karmienie. Bo w jednym cycu prawie putin. Ciekawe ile będzie jutro ważył. Jak ładnie przybierze to może już go powoli na pierś przerzucę.
reklama
Ellie123
Mój Adaś przeszedł sam siebie. Wyduldał przed chwilą 80 ml mleka i dalej jakby mało bo paszczkę otwierał to dałam cyca i tak się przyczepił że teraz ciężko mi ściągnąć laktatorem na następne karmienie. Bo w jednym cycu prawie putin. Ciekawe ile będzie jutro ważył. Jak ładnie przybierze to może już go powoli na pierś przerzucę.
Hahah moj robi to samo tzn cycek, butelka i jeszcze raz cycek tylko mi lekarz kazal dawac 60 ml ..