reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Sex hmm... no cóż..nie zdążyliśmy. Chcicę mam straszną, bo post już bardzo długi.. ale jeszcze ze 4 tygodnie;)

i się doczekamy :D każda z nas będzie tulić swoje maleństwo w odpowiednim czasie :D ciekawe jaką będę miała nockę, w tej ciąży mogę śmiało napisać, że cierpię na bezsenność o_O a na razie życzę miłej nocy :)

.jagodka juz przynajmniej blizej niż dalej! Zleca te 4 tygodnie, zobaczysz [emoji16]

No niestety ja mam do terminu jeszcze 16 dni. I jakos nie czuje nawet tego zbliżającego się terminu. Mąż dzisiaj stwierdzil, ze myślał, ze w tym ostatnim miesiacu bede tylko lezala i bede gorzej znosila to wszystko a on nie widzi różnicy między pierwszymi miesiącami a tym.

Powoli zaczynaja mi "puchnąć" stopy. Nie widac jeszcze jako tako ale czuje, ze sa napuchniete. Masaz pomaga tylko na chwilke. Musze chyba wrocic do tej pokrzywy.

Laktatora też nie kupilam. W razie potrzeby wyśle męża, tak myślę. Musze jeszcze kupic t-shirt do porodu i jakis biustonosz do karmienia bo nie mam zadnego ;x
Za tydzien mam wizytę, na którą lekarz zakładał, że nie dotre [emoji23]Niestety mam przeczucie, ze jeszcze na spokojnie sie zobaczymy.

Jak tam malenstwa? Powstawiajcie zdjecia na zamkniety czy otwarty, razem z K nie mozemy przestac wzdychac i rozczulac sie nad tymi kruszynkami! [emoji4] Juz oboje coraz bardziej mamy ochote, zeby mala wyszla.

Jakbym się całą ciążę czuła tak jak w tym tygodniu to bardzo chętnie bym następne w miarę szybko zmajstrowała :d nie licząc oczywiście problemów ze spaniem, bo to masakra :)

Zleci nam zleci :)

Też się rozczulam nad zdjęciami malutkich brzdąców :d slodziaczki macie, nic tylko chrupać :d

reklama
.jagodka no Ty po sn więc warto czekać do konca pologu niech wszystko się zagoi A potem kolejny "pierwszy raz" [emoji23]
Jenny_1502 ja mimo tylu przykrych zdarzeń i takiego strachu to już bym chciała być w kolejnej ciąży [emoji4] może dlatego ze malutki taki kochany [emoji4]
Chociaż powiem wam ze chyba nadchodzi pierwszy skok rozwojowy no ale będę obserwować mojego Okruszka [emoji4]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry