reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Asiaa trzymaj sie tam dzielnie! Jeszcze chwila i wyjdziecie [emoji4]

Rozmaryn co za idiotyczna przychodnia [emoji19]

Barnek miłego i jaj najdluzszego odpoczynku [emoji8]

Rodosek gratuluje końca! I tez czekam na fotki, mnie czeka niedługo urządzanie więc chętnie coś popatrzę [emoji1]

Madaalena ja na swojego nie moge narzekac bo dzisiaj sie zmobilizowal i dorobil szafki w komodzie dla Poldka.

Ma któraś jakies doswiadczenia z materacami do lozek malzenskich z ikei? [emoji57]

reklama
Ja mam materac z ikei: dla siebie mam srednio twardy a m ma twardy. Kupywalismy jakos 5 lat temu. Moj sie zrobil miekki, za miekki i nie lubie na nim spac. Meza jest ok w dalszym ciagu. Teraz znow mamy zmieniac i bierzemy dwa twarde, juz niezaleznie od wagi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asiaa trzymaj sie tam dzielnie! Jeszcze chwila i wyjdziecie [emoji4]

Rozmaryn co za idiotyczna przychodnia [emoji19]

Barnek miłego i jaj najdluzszego odpoczynku [emoji8]

Rodosek gratuluje końca! I tez czekam na fotki, mnie czeka niedługo urządzanie więc chętnie coś popatrzę [emoji1]

Madaalena ja na swojego nie moge narzekac bo dzisiaj sie zmobilizowal i dorobil szafki w komodzie dla Poldka.

Ma któraś jakies doswiadczenia z materacami do lozek malzenskich z ikei? [emoji57]
My mamy z jysk materac seria "gold" gąbka/sprężyna nie zamienię na żaden inny. Tylko na zamówienie jeśli chodzi o duże wymiary. Mogę Ci podpowiedzieć: czym więcej sprężyn na m3 tym lepszy materac

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Barnek no wlasnie my oboje chcemy twardy. Bede zmuszona wziac ktorys z tych tanszych i zastanawiam sie czy sie szybko nie wybija [emoji30]

Madalena no wlasnie jysk tez chce wziac pod uwage. Musze sie zorientowac z ceną. [emoji4]

Lozko wybralismy to z tymi pojemnikami, przynajmniej zaoszczedze sporo miejsca w szafach.

1486828915-aaaaaa.png

Ja tez mam materac sprężynowy z ikei bardzo gruby z dodatkowa warstwa z pianki tej odksztalcajacej się (nie wiem jak się to profesjonalnie nazywa). Jest bardzo dobry i niestety Ikea go już nie produkuje. Ale kupując następny napewno zdecydowałabym się na materac z ikei.

Mieliśmy w mieszkaniu materac z Ikei, na początku był ok, ale dość szybko się "wyleżał" i odkształcił w miejscu gdzie się leży się zrobił dołek.

Barnek no wlasnie my oboje chcemy twardy. Bede zmuszona wziac ktorys z tych tanszych i zastanawiam sie czy sie szybko nie wybija [emoji30]

Madalena no wlasnie jysk tez chce wziac pod uwage. Musze sie zorientowac z ceną. [emoji4]

Lozko wybralismy to z tymi pojemnikami, przynajmniej zaoszczedze sporo miejsca w szafach.

1486828915-aaaaaa.png

Dobrym sposobem na zaoszczedzenie miejsca jest też łóżko podnoszone do gory i wtedy masz miejsca na całej powierzchni lozka. U nas sie super sprawdza.

reklama
Do góry