reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

jutro, jak będzie jasno to zrobię jakieś zdjęcia i dam w wątek wyprawkowy ;) tyle, że my ogólnie całe mieszkanie zrobiliśmy :D no chyba, że ta mała zrobi mi "suprajsa", jak jej starszy brat i zechce przyjść 12 w niedzielę (mój starszak się urodził 12 w niedzielę tyle, że w grudniu :))

reklama
Glukoza dla Małej, bo ich zdaniem apatyczna była, bo nie budziła się na pierś. A niedobór potasu z morfologii wyszedł.

Fakt z tymi lozkami otwieranymi ale akurat ten nam pasuje cenowo, a poki co nie chce az tak inwestowac w meble do tego mieszkania. Tam bede miala miejsce poki co na odsuwanie szuflad. Meczy mnie kwestia materaca ;/ Z jednej strony kupilabym cos porzadniejszego ale nie wiem czy za te dwa lata nie będziemy juz urządzać domu i wtedy pewnie zainwestujemy w inne lozko i materac -_- Ciezki temat...

Tyle piszecie a u nas dzieciowe urwanie głowy :( mały płacze, ja powoli też, nakarmiony, przebrany, pewnie coś go boli i tak całe popołudnie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek no wlasnie my oboje chcemy twardy. Bede zmuszona wziac ktorys z tych tanszych i zastanawiam sie czy sie szybko nie wybija [emoji30]

Madalena no wlasnie jysk tez chce wziac pod uwage. Musze sie zorientowac z ceną. [emoji4]

Lozko wybralismy to z tymi pojemnikami, przynajmniej zaoszczedze sporo miejsca w szafach.

1486828915-aaaaaa.png

My właśnie podobne kupiliśmy jakiś czas temu w ikei tez z szufladami tylko białe :) materac tez nie ten z najwyższej półki ale jest wygodny i póki co nic się nie dzieje . Jesteśmy zadowoleni :)

Sojna :( cos ty nie placz... ile on juz ma?

Moja tez dzis w nocy plakala....
Poczatki moga byc trudne. Ja mala Trzymam sporo na sobie, dzis M w nocy pomagal. Spala na nim... i tak jakis Dzien za dniem leci. Bedzie lepiej zobaczysz

reklama
Do góry