kasiu_linka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też myślałam (a nawet z doświadczenia mogłabym napisać), że pod koniec to już takie delikatne mizianiaMój mały też szaleje strasznie [emoji16] brzuch cały kwadratowy się robi . Najbardziej wieczorem urządza takie harce i przy tym czasami skurcze się pojawiają . W szoku jestem ,myślałam że pod koniec to już delikatnie
miejmy nadziejęRodosek no moja tej nocy tak szalała, jakby na jakiejś dyskotece była mam nadzieję, że po porodzie noc nie będzie jej ulubioną porą harcowania
U mnie z tymi ruchami coraz słabiej. Tylko takie wypchniecia. Najczęściej jak jem obiad albo kolację. Ale mam takie chwile czy aby nie minęło za dużo czasu bez ruchu.Najbardziej go czuję jak próbuję zasnąć w nocy. W nocy to wtedy nie dość, że jemu chce się bawić to krocze kłuje, pęcherz chce pęknąć co chwile, brzuszek się spina i dopiero ok 5 zapadam w kamienny sen do 9.dziewczyny w moim suwaczku (większość go ma) jest napisane o różnicach dzieci - no to ja ogłaszam mam małego świra w brzuchu wczoraj mój Małżon gadał z brzuchem, a ja kwiczałam, bo ta tak szalała po nim miejsca nie było, żeby go nie wybrzuszyła jestem w czwartej ciąży, ale ten dzieć mnie wyjątkowo zaskakuje, mój starszak to nawet 3 dni potrafił się nie ruszać, młodszy broił bardzo po brzuchu, ale w końcówce już tylko delikatnie się wypychał, jedyne moje pocieszenie jest takie, że w dzień harcuje, a w nocy śpi - bo nawet jak się budzę i wstanę to tylko czuć, że zmienia pozycję spania a jak u Was z tymi ruchami?