reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Madaaalena też nie mam laktatora i nie zamierzałam na razie kupować. Myślicie, że jednak powinnam?
Iza181 powodzenia, trzymam kciuki! :)
Asia3003 gratuluję! Dużo zdrówka dla maleństwa! Jak się czujesz? :)
sojnabig super, że nie macie problemów z laktacją :)

Kolejny dzieciaczkowy dzień się zapowiada, super :) moja dzisiaj w nocy chyba jakąś potańcówkę sobie w brzuchu zrobiła, z każdej strony wypychała co się tylko dało :p

reklama
Madaaalena też nie mam laktatora i nie zamierzałam na razie kupować. Myślicie, że jednak powinnam?
Iza181 powodzenia, trzymam kciuki! :)
Asia3003 gratuluję! Dużo zdrówka dla maleństwa! Jak się czujesz? :)
sojnabig super, że nie macie problemów z laktacją :)

Kolejny dzieciaczkowy dzień się zapowiada, super :) moja dzisiaj w nocy chyba jakąś potańcówkę sobie w brzuchu zrobiła, z każdej strony wypychała co się tylko dało :p

Tego nigdy nie wiadomo, ja mam ale użyłam tylko raz i jakoś mało efektywne było to ściągnie. Miałam tez ten luksus ze mogłam być z dzieckiem zawsze i po prostu karmiłam piersią jak chciało, przez rok :) zawsze możesz dokupić w razie potrzeby, wysłać męża. Dziewczyny po cc mówiły tez ze laktator pomaga w rozkręceniu laktacji wiec u ciebie może się przydać :) u nas można użyć szpitalnego a potem lekarz wystawia receptę i mozna pozyczyc z apteki :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny w moim suwaczku (większość go ma) jest napisane o różnicach dzieci - no to ja ogłaszam mam małego świra w brzuchu :D wczoraj mój Małżon gadał z brzuchem, a ja kwiczałam, bo ta tak szalała po nim :) miejsca nie było, żeby go nie wybrzuszyła ;) jestem w czwartej ciąży, ale ten dzieć mnie wyjątkowo zaskakuje, mój starszak to nawet 3 dni potrafił się nie ruszać, młodszy broił bardzo po brzuchu, ale w końcówce już tylko delikatnie się wypychał, jedyne moje pocieszenie jest takie, że w dzień harcuje, a w nocy śpi - bo nawet jak się budzę i wstanę to tylko czuć, że zmienia pozycję spania :D a jak u Was z tymi ruchami?

reklama
dziewczyny w moim suwaczku (większość go ma) jest napisane o różnicach dzieci - no to ja ogłaszam mam małego świra w brzuchu :D wczoraj mój Małżon gadał z brzuchem, a ja kwiczałam, bo ta tak szalała po nim :) miejsca nie było, żeby go nie wybrzuszyła ;) jestem w czwartej ciąży, ale ten dzieć mnie wyjątkowo zaskakuje, mój starszak to nawet 3 dni potrafił się nie ruszać, młodszy broił bardzo po brzuchu, ale w końcówce już tylko delikatnie się wypychał, jedyne moje pocieszenie jest takie, że w dzień harcuje, a w nocy śpi - bo nawet jak się budzę i wstanę to tylko czuć, że zmienia pozycję spania :D a jak u Was z tymi ruchami?

Mój mały też szaleje strasznie [emoji16] brzuch cały kwadratowy się robi . Najbardziej wieczorem urządza takie harce i przy tym czasami skurcze się pojawiają . W szoku jestem ,myślałam że pod koniec to już delikatnie :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry