Gamka polozne nie wiele sie zdaly, w szpitalu juz mowily ze nie bardzo wiedza. W necie szperam...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też mała wariatka, starsza była zdecydowanie spokojniejsza.dziewczyny w moim suwaczku (większość go ma) jest napisane o różnicach dzieci - no to ja ogłaszam mam małego świra w brzuchu wczoraj mój Małżon gadał z brzuchem, a ja kwiczałam, bo ta tak szalała po nim miejsca nie było, żeby go nie wybrzuszyła jestem w czwartej ciąży, ale ten dzieć mnie wyjątkowo zaskakuje, mój starszak to nawet 3 dni potrafił się nie ruszać, młodszy broił bardzo po brzuchu, ale w końcówce już tylko delikatnie się wypychał, jedyne moje pocieszenie jest takie, że w dzień harcuje, a w nocy śpi - bo nawet jak się budzę i wstanę to tylko czuć, że zmienia pozycję spania a jak u Was z tymi ruchami?
Waga mojej Oliwii nadal stoi w miejscu byliśmy dziś z nią prywatnie u podobno dobrego ,,specjalisty,, zbadał ja zrobił usg i stwierdził żeby już nie bawić się w karmienie piersia bo dziecko zaraz skonczy 3 tygodnie a waga taka jak przy wypisie 2720. Mała wisi mi większość dnia na cycu a poprawy brak. Kazał kupić nam mm Ha i już nie zostawiać do cyca. Co i tym myślicie...