reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kochane gratuluję!!!
A tak Iza się martwiła.. a tu już po wszystkim - cudownie ;-)
Asia, i Tobie jak szybciutko poszło :)
Zdrówka Mamuśki!
U nas cisza, wciąż w dwupaku obudzone :)
Ale szybko się rozpakowujemy lutóweczki :)

Oj to kolejna dwujeczka juz w drodze. Powodzenia Iza.

Ja czytam Was dziewczyny, ale z odpwiadaniem to juz gorzej :) generalnie Mloda nie spala cala noc, wedlug mnie glodna byla, a u mnie mleko Niby juz sie pojawilo ale ilosci takie dosyc male.

Czekam az sie laktacja rozkreci, poki co malo jej. Teraz po ciezkiej nocy spi....tez a ja zdjadlam sniadanie, i tez ide spac.
Jutro mamy wizyte w szpitalu, wiec Zobaczymy co i jak z waga. Milego dnia !! I kolejnych udanych prodow i zdrowych dzieciaczkow!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślisz że jej nie wystarcza twojego mleczka? Może spróbuj laktatorem trochę wyciągnąć i podać jej z butelki. Powodzenia w karmieniu.

Myślisz że jej nie wystarcza twojego mleczka? Może spróbuj laktatorem trochę wyciągnąć i podać jej z butelki. Powodzenia w karmieniu.

Ja bym nie podawała z butelki, po co pokazywać dziecku w ogole tak możliwość? Nam się naprawdę czasem wydaje ze tego mleka jest mało i dziecko nie najadą się. A dzieciom wystarczają te ilości. One na samym początku naprawdę niewiele potrzebują, a wydają się głodne bo chcą ssać i być przy mamusi :)

Asia gratulacje serdeczne:) super ze juz kolejny dziec na swiecie. Szybko cos idzie nam:)

Magdalena mysle, ze glodna byla, ale butelki u nas sie nie poleca na tak wczesnym etapie. Musi sie nauczyc efetktywnie ciagnac, a butelka tylko namiesza bardziej. Poki co widze, ze za plytko lapie. Musi szerzej paszcze otwierac... teraz zdjadla i spac poszla.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry