reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziękuję. Tak Rozmaryn, wstawiałam kiedyś na zamknięty:) Ja uwielbiam szpilki, ale że nie mam pilota to bieganie do aparatu i na miejsce, żeby nacisnąć spust w tych szpilkach to głupi pomysł:D Nie polecam:D

Dziewczyny odbiegając od tematu ciąży. Czy któraś z Was miała doczepiane rzęsy?

Ja mam rzęsy robione metoda 1:1, długość naturalna. Wygoda niesamowita, robie juz od 1,5 roku. Ważne żeby rzęsy i klej były dobrej firmy to nie niszczą sie swoje. Mi robi dziewczyna z rodziny więc mam pewność. Polecam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja wkladam wszystkie buty normalnie. W ogole mi nogi nie spuchly. Az sama sie dziwie. Tylko z utrzymaniem rownowagi teraz gorzej wiec wole nie ryzykowac. Ale juz niedlugo :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

16299504_1367975793244102_8426622309829701112_n.jpg

Udało się.. Mam bardzo podobne zdjęcie z ciąży z Adasiem:)

Zdjęcie prześliczne. Widać artystyczna dusza:) Ja sie sobie nie podobam w ciąży wiec tylko czekam konca [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi nogi puchną, ale niedługo miałam te szpilki na sobie, więc luz.
Klauduśka też robiłam rzęsy 1:1 - nawet w tej ciąży na początku. Ale jak masz mało swoich rzęs to ja nie polecam 1:1 tylko jakąś objętościową metodę, bo jak zaczną wypadać to będziesz strasznie głupio wyglądać - jakbyś wyłysiała na oku;) Chyba, żeby to uzupełniać co dwa tygodnie, no ale kogo na to stać.

reklama
Do góry