reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

sojnabig - jeszcze troszkę cierpliwości! już bliżej niż dalej, nawet jakby trzeba było do pn czekać (czego Ci nie życzę!). A lekarz... cham, prostak... są osoby, które nie powinny mieć kontaktu z pacjentami

reklama
Super_mysz - ja też bym pojechała na IP, każdy mi mówił, czy to położna, czy lekarz, że lepiej pojechać raz za dużo na IP niż raz za mało.. przynajmniej będziesz spokojniejsza

Sojnabig - rany współczuję ! ja aż sie boję swojego wywoływania jak to tak trwa i trwa ehhh oszaleć można a dodatkowo z takim przychlaśniętym lekarzem to już w ogóle !

Mnie wczoraj męczył strasznie brzuch, czułam jakby miał mi za chwilę eksplodować, poza tym standardowo lekkie skurcze. Już mam dosyć tych skurczy.. dzisiaj o dziwo jakiś spokój, dobre samopoczucie, zero bólu, zero skurczy, w szoku jestem.
Widzę że wam wszystkim po kolei czop odchodzi, ja nic takiego u siebie nie zauważyłam ehh i trochę mnie to irytuje :p

Byłam dziś w lidlu, fajne te ubranka, trochę pokupywałam :)

Wszystkozajęte wiem. Chodziło mi o to, by zrobić forum, nie grupę.
Supermysz chyba jednak pojechałaś na tą IP? Odezwij się!
Mnie ciągnie i kłuje, boli jak na okres, znowu mnie przeczyściło. Posprzątałam trochę, dam łobuzowi zupę i spróbuję go oddelegować do babci, bo chciałam sobie zrobić zdjęcie jak z ciąży z Adamem a z nim nie da rady

A co mi możecie doradzić?
Od wczorajszej nocy boli mnie brzuch jak na okres i twardnieje mi brzuch co jakiś czas. Do tego wczoraj i dziś w ciągu dnia nie mogę nic zrobić bo jestem okropnie zmęczona i chce mi się ciągle spać :-/
Czuje się okropnie...wstane, pokrece się 10 minut i już zasypiam na stojąco...

A co mi możecie doradzić?
Od wczorajszej nocy boli mnie brzuch jak na okres i twardnieje mi brzuch co jakiś czas. Do tego wczoraj i dziś w ciągu dnia nie mogę nic zrobić bo jestem okropnie zmęczona i chce mi się ciągle spać :-/
Czuje się okropnie...wstane, pokrece się 10 minut i już zasypiam na stojąco...

Jak możesz to śpij :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę :-( jestem sama w domu z 5 latkiem...ale tak pytam bo dla mnie to niepokojące :-( mam takie senne okresy jak mam albo za niskie ciśnienie albo za wysokie a nie mam nawet możliwości sprawdzić :-(

Ja ostatnio nie mogłam spać w nocy np 3-7. Teraz znowu spie jak zabita, nie słyszę żadnych telefonów. Wstaje z mężem na śniadanie, a pozniej spie dalej do 10-11. Ciśnienie cały czas mam niskie wiec tyle moge powiedzieć ze u mnie akurat zmiany w spaniu nie od tego zależne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z kolei cierpię na nadmiar energii od dłuższego czasu.. góry bym mogła przenosić..i śpię jak suseł bo w dzień mnie rozpiera energia, spacery jakieś głupoty i o 22 padam ..
Także i tak źle i tak nie dobrze :)
Bóle też mam takie jak na okres, ostatnio coraz silniejsze, takie rozrywające wręcz, jakbym mi ktoś balona dmuchał powoli w środku :p
Klauduska, ja Ci powiem, że nieźle pokręcona jesteś:D
Dziś odebrałam termometr (Microlife, bo tyle się naczytałam że super jest dla dziecka) i powiem Wam, że się nim bawiłam ze 2 godziny jak dziecko:D

reklama
Myślałam że wytrzymam do jutra z wizytą u lekarza ale nie dałam rady. Jak zwykle w czwartek jest jeszcze 1,5 godziny do przyjścia lekarza a ja siedzę już w kolejce e i jestem 3 a wszystkie na zapis. Będę tu kwitła do 16-17. Jak dziś mi lekarz powie że szyjka stoi w miejscu to nie wiem co. Chyba będę się futrować rozkurczowo lekami bo już nie wyrabiam. Jelita też mnie wkurza,ają bo tylko coś zjem to przelatuje, częściej chodzę na "2" niż siku.

Do góry