reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Bylam na ip ale sie naczekalam bo lekarz akurat przyjmował w przyszpitalnej poradni. A na oddziale zadnego lekarza. Ciekawe co by zrobili jakby lekarz byl potrzebny..

Niestety byl ten sam co w poniedziałek. Ale sukces bo mnie zbadal. Stwierdzil ze to normalne ze krwawie bo szyjka tak reaguje na rozwieranie i skracanie. Nawet wyciagnal kawalek czopu. Ale rozwarcie na 1 palec i szyjka bardzo skrocona. Nawet glowke czuc [emoji6] takze kazal czekac bo w kazdej chwili moze sie cos zaczac dziac [emoji6]

Sojna nawet nie wiesz jak ci wspolczuje. Ja sie potrafie odpyskowac ale ogólnie jestem słabą psychicznie i ja bie wiem czy dalabym sobie rade jakby taki buc powiedzial mi cos takiego..

Rozmaryn to daj znac po wizycie co i jak [emoji6]

Klauduska ja w niedzielę jeszcze szykowalam sie do okulisty na poniedziałek a we wtorek dopiero mi sie o wizycie przypomnialo wiec takie uroki ciazy [emoji2] ja wczoraj znowu poplakalam sie przy filmiku jak gosciu tańczyl fla swojej zony na weselu [emoji2] rzeczywiscie bylo sie przy czym wzruszyc [emoji12]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozmaryn wspolczuje i wytrwałości duzo w tym czekaniu ;/

Super_mysz dobrze, ze to sprawdzilas. Przynajmniej mozemy sobie ciążą to wszysyko tlumaczyc ;d

16299504_1367975793244102_8426622309829701112_n.jpg

Udało się.. Mam bardzo podobne zdjęcie z ciąży z Adasiem:)

reklama
ja też jestem za tym :)
witam się w dwupaku i od razu GRATULACJE PRZEOGROMNE DLA KOLEJNEJ MAMUŚKI !!!:) (Densik, oczywiście mowa o Tobie:))
u nas zima - biało i nie przestaje sypać, katastrofa, a już było słoneczko parę dni, sucho w miarę... ech czekam do wiosny :)

Czy kogoś napierniczają żebra? (przód i tył?) straszny ból.
Ja wiem, że już prawie finisz, ale ból niesamowity..

Dobrego dnia!:)

Mnie strasznie bolą zebra i przód i tył [emoji20][emoji20][emoji20] byłam wczoraj na usg, dziecię wazy juz 3700 wiec wskazane żebym szybko urodziła [emoji23] 4S nie działa wiec juz sama nie wiem co robić. Co prawda po wczorajszym badaniu mam skurcze, nie sa za intensywne ale sa wiec moze cos tam sie ruszyło.

Trzymam za Was kciuki, a Densik gratulacje [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry