MoniaNOWA
Aktywna w BB
Densik - gratuluję !!!O 16.25 przywitalismy małego bączka 3300 i 57 dl narazie grzeczny mega szczęśliwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Densik - gratuluję !!!O 16.25 przywitalismy małego bączka 3300 i 57 dl narazie grzeczny mega szczęśliwi
Ja bardzo chętnie poczekałabym jeszcze tych kilka dni do terminu... ale chyba nic z tego bo przed chwilą czop mi odszedłJoanna - to masz szanse na srebrny medal i kolejna ladna date 02.02 :-)
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Na 14 ze starszym synkiem czop mi odszedł ok godz18 a godz później byłam już na porodówce z rozwarciem 8cmA na kiedy masz termin? Widze ze powoli kazdej z Was czop odchodzi a u mnie nic..
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jest to obojętne ale chyba większości byłoby łatwiej i szybciej tutaj, niektore dziewczyny miały problem ze znalezieniem tej zamkniętej grupy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To decydujecie dziewczyny czy przenosimy się do grupy zamkniętej czy tworzyć wątek tu?
Ja jestem za tym, zeby zamknąć się tutaj. Wszystkie Dziewczyny wiedzą gdzie jesteśmy (z grupą był wieczny problem). Jedyny problem jest taki, że wtedy same nie możemy dodawać/usuwać członków, musi to zrobić administrator, więc będzie to trwało.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom