reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

O 16.25 przywitalismy małego bączka 3300 i 57 dl narazie grzeczny mega szczęśliwi :)
Densik - gratuluję !!! :)
images

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie, na prawdę w tych szpitalach szybko idzie się depresji nabawic. Nie dość, że człowiek zmęczony tym wszystkim, poirytowany to jeszcze tak potrafią dobić. Nie rozumiem po co. Zero empatii. Ja nie mówię, że on ma mnie przytulac na ale arogancki też być nie musi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Drusia, nie każdej, u mnie też nic ;) we wtorek miałam ktg i niby macica coś tam zaczyna ćwiczyć, ale ja tego kompletnie nie czuję. Wiem, że do terminu jeszcze trochę mam, ale dlaczego ten 9. miesiąc musi być taaaaki długaśny...

Mi jest to obojętne :) ale chyba większości byłoby łatwiej i szybciej tutaj, niektore dziewczyny miały problem ze znalezieniem tej zamkniętej grupy

Wystarczy podać linki do postów zamkniętych, jak już się cokolwiek tam napisze to wątek wskakuje w subskrybowane tak jak każdy inny otwarty, zamknięty czy grupa.

To decydujecie dziewczyny czy przenosimy się do grupy zamkniętej czy tworzyć wątek tu?

Jak dla mną wątek dla mam przynajmniej powinien być zamknięty, czy forum czy grupa to już bez różnicy. Ale na publiczny wstawiać zdjęcia dzieci to tak średnio.

Ja jestem za tym, zeby zamknąć się tutaj. Wszystkie Dziewczyny wiedzą gdzie jesteśmy (z grupą był wieczny problem). Jedyny problem jest taki, że wtedy same nie możemy dodawać/usuwać członków, musi to zrobić administrator, więc będzie to trwało.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tu się nie da zamknąć tych istaniejących wątków. Trzeba nowe założyć na zamkniętym forum (pytałam o to admina) i zgłosić adminowi listę członków.

Super mysz jak krwawisz to jedź na izbę na wszelki wypadek.

Sojna co za buc :/ w szpitalu raczej nie ma problemu z cc w soboty jeśli jest konieczne.

Sojnabig nie przejmuj sie lekarzem, przeciez go nie zmienisz. Nie warto przejmowac sie rzeczami, na ktore nie mamy wpływu na ten moment. Trzymaj sie położnej i znajomej, ale lekarz w końcu sie zmieni.

Super_mysz17 ja krwi pewnie bym sie przestraszyła. Mi ginekolog mówił, ze jak wody odejdą to do szpitala, jak krew to do szpitala, jak skurcze to ide pod prysznic i zobaczyć czy przejdą.

reklama
Do góry