reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Super_mysz mi lekarz mówiła ze jak dużo krwi to jechać od razu do szpitala .

Ja też jestem za zamkniętym - tylko dajcie znać co i jak bo połowa nie wie ocb :D

Ale się zima zrobiła :D śnieg sypie jak opętany :D
Ja wczoraj się męczyłam ze skurczami a dziś cisza :/
Klauduśka to faktycznie miały ubaw :D

reklama
U mnie w nocy cisza i spokój. Mąż kolejne podejście robi do dokończenia pracy pojechał na 2-noce 100 km od domu..
Miłego dnia :)))

ja też jestem za tym :)
witam się w dwupaku i od razu GRATULACJE PRZEOGROMNE DLA KOLEJNEJ MAMUŚKI !!!:) (Densik, oczywiście mowa o Tobie:))
u nas zima - biało i nie przestaje sypać, katastrofa, a już było słoneczko parę dni, sucho w miarę... ech czekam do wiosny :)

Czy kogoś napierniczają żebra? (przód i tył?) straszny ból.
Ja wiem, że już prawie finisz, ale ból niesamowity..

Dobrego dnia!:)
Tak mnie :/ I to dopiero od wczoraj pojawił się taki ból

Witajcie, ciężko Was dogonić z czytaniem.
Mam dzisiaj w planach ogarnąć chałupę i siebie; ale trudno mi się skupić.. Stresuję się przed jutrem [emoji54]

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Ten lekarz mnie załamuje (od trzech dni ten sam). Zachowuje się tak, jakby miał do mnie pretensje i to była moja wina, że szyjka mi się nie rozwiera. Na szczęście położna ze szkoły rodzenia mi tu troszkę mówi i szwagierka ma praktyki. Wszyscy mówią, że jutro znów kroplówka i jak nic nie ruszy to cesarka wtedy ale nie wiem, czy ktoś mi zrobi cc w sobotę, czy znów będą czekać do poniedziałku....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry