reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ale przecież to się może zmienić w ciągu kilku godzin. Nigdy nie słyszałam o takim zaleceniu:confused:

Tutaj tak robią tylko w przypadku gdy główka jest wysoko, bo pępowina może wypaść. Jeśli będę mieć z kim dzieci zostawić to mi nawet na rękę bo nie będę musiała na męża czekać. Mam tak w zaleceniach napisane wiec w sumie czy główka się obniży czy nie to już nie ma znaczenia. Ale czytałam na forach ze w niewielu krajach jest takie zalecenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje dla wszystkich mam i ich robaczkow :) zdrowia i duzo duzo milosci. Piekne chwile za Wami a jeszcze piekniejsze przed Wami :)
Ja tez dolaczam sie do tych, ktore jeszcze nie chca :) Lubie to bycie w ciazy, nie mam jeszcze dosc ;)

Ja to juz sama nie wiem co chce... Celem byl dla mnie koncowka stycznia, jutro 1 luty a ja tez jakos jeszcze nie chce.
Wszyscy juz czekaja,m plus dzieciarnia, rodzina... a tu cisza poki co....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wreszcie podbrzusze coś ruszyło. Po wizycie udało się zrobić zakupy i wiecie co? Pierwszy raz od hohoho krocze przy chodzeniu mnie nie bolało!! :d za to później troszkę podbrzusze się odezwało:) ale tylko troszkę :)
Właśnie skończyłyśmy akcję pocenie. mam nadzieję, że dojdę w miarę szybko do siebie, wiadomo, poranki i wieczory są najgorsze :/

Ja się bardzo boję końcówki ciąży, nie tyle porodu (wiem, że będzie bolało i staram się o tym nie myśleć), ale ze coś pójdzie nie tak, albo za długo będą zwlekać w szpitalu jakby coś nie szło, albo podejmą jakąś złą decyzję

Nam zabrakło 6.5 godziny, ale trzymamy kciuki za pozostałe [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
La_nina a ja wlasnie mam mieszane uczucia. Z jednej strony lubie ten swoj brzuszek ale bardziej chyba chce juz miec malenstwo przy sobie i moc wrocic do wygod zwiazanych z "niebyciem" w ciąży [emoji1]

Wczoraj znow uaktywnil mi sie syndrom wicia gniazda. W koncu zrobilismy z malzem jakies zdjecia na pamiatke z brzuszkiem [emoji4]

Wszystkie w dwupaku? Czy u którejś w nocy się coś zmienilo ;>

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry