reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

.jagodka ja wiem, wiem. Potem wpisalam sobie sama dane i mi wtedy inna data wskoczyla. Ok, nie zagłębiam sie w to bo ten moj lekarz za kazdym razem mówi, że będziemy się trzymać innego terminu [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asienka pewnie tak ;d

Monsku hahaha jasne [emoji23] Pamiątka na całe życie dla młodego [emoji23][emoji23]

.jagodka hahaha ciekawe czy w ogole bym sie w niego zamieściła [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wszystko na plus. Mały w czwartek miał już 2780g. Coraz lepiej je. Póki co nie ma jeszcze tyle sił by ciągnąć samego cyca i używamy nakładki, ale najważniejsze, że je już tylko moje mleczko i to każdego dnia coraz więcej z piersi, a coraz mniej z butli. Jak przekroczymy 3kg to spróbujemy odstawić butelkę. Nasz okruszek jest bardzo grzeczniutki i wciąż trzeba go wybudzać na jedzonko.
U mnie hormony szaleją, płacz przeplatany śmiechem, radością i wielkim zamartwianiem się o synka. I jeszcze to uczucie, że nie ma go już w moim brzuchu... mimo, że leży obok mnie i przygląda się tymi swoimi dużymi oczkami....
Życzymy Wam wszystkim dużo zdrówka i oby te ostatnie tygodnie mijały spokojnie i bez problemów [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dziś spróbowałam nakładki na cyca i o dziwo przysłał się, byłam w szoku:szok: bo jak przystawiałam do samej piersi to średnio łapał. Ten dziubek ma taki malutki. Butlę jak mu daję to też muszę stymulować i robić przerwy bo raz nie ma siły by ciągnąć a raz się dławi mlekiem. I też jak ty daję mu swoje odciągnięte. Twój już ładnie waży a z jakiej wagi startował ? Mój ma 2300.

reklama
Ale dziś naskrobałyscie a ja cały dzień leniuchuje :p

Dziewczyny, wczoraj wieczorem i w tym momencie dziś wieczorem też, młody przechodzi samego siebie. Dawno nie był aż tak bardzo aktywny, to co on wyprawia w tym brzuchu to przechodzi ludzkie pojęcie... Wczoraj naczytalam się o owinieciu pepowina itp bo przez dwie godziny makabra była jak intensywnie się ruszal. Dziś już był dzień jak codzień aż do teraz, znów powtórka z rozrywki, nie wiem o co chodzi :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry