reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

rozmaryn - wspolczuje.. juz niedlugo!

sojnabig - ja tak mialam 2 dni temu, az sie wystraszylam, ze 3 dni tak sie intensywnie ruszal, ze szok! i tez glupiej sie przypomnialo o tej pepowinie.. wczoraj bylo juz spokojny dzien

reklama
Turluturlu, monsku - no w końcu się uspokoil, w nocy cisza była jak nie wiem a teraz z rana znów się bardzo leniwie przeciąga... Nie wiem co on za imprezy robi wieczorami ale widzę, że chodzi na te same imprezy z Waszymi dzieciaczkami [emoji23] jutro ktg, we wtorek wizyta a w środę już szpital...

Rozmaryn - ja również zazdroszczę jakichś akcji skurczowych.. My już 4 dzień po terminie a zero jakichkolwiek bóli czy skurczy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja. Noc cudowna od 12 do teraz zero pobudek, dawno tak nie miałam. Ale żeby nie było kolorowo, to obudziła mnie zgaga.
Dziś mam w planach spakować torbę, zobaczymy co z planu wyjdzie
Rozmaryn skurczy nie zazdroszczę, ale czy to normalne ze przepowiadające są takie dokuczliwe?
Miłej niedzieli życzę wszystkim

Rozmaryn przerąbane, ale co zrobisz, na to wpływu nie mamy.
Sojna ja to w ogóle mam paranoje pepowinowa, bo moje dzieci były faktycznie owinięte..
Nie wyspalam się, ale o 11 mamy być u moich rodziców, więc wstanę i się ogarnę. Potem obiad u teściów, także dziś znów leniwie.

Oooo cholera!!! Miałam te rogale zrobić rano i im zawieźć do kawy. Ajjjj.. nie zdąży mi pewnie ciasto już wyrosnąć, no co za pech..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja...nie wyspana 4 noc. Znów mąż od 2 do 4 chrapal, potem synek przyszedł do nas na łóżko wiec chrapali od 4 we dwójkę, ja mam zapalenie zatok, przykrywalam cala noc glowe poduszka, maz ja co chwile mi wyrywal doslownie. ..myslalam ze oszaleje.
Co mogę na te zatoki wziąść? Psikam cały czas Pneumovitem na zatoki i chce mi od wczoraj pół głowy i buzi rozwalić. Paracetamol można chociaż teraz wziąść?

Airfix można. Idź do wątku apteczkowego, wszystko tam jest

Zaczyn mi już rośnie, reszta składników przygotowana, ja na biegu jem śniadanie i zaraz idę to wyrabiać. Jak zdążę to będzie cud:)

Rozmaryn przerąbane, ale co zrobisz, na to wpływu nie mamy.
Sojna ja to w ogóle mam paranoje pepowinowa, bo moje dzieci były faktycznie owinięte..
Nie wyspalam się, ale o 11 mamy być u moich rodziców, więc wstanę i się ogarnę. Potem obiad u teściów, także dziś znów leniwie.

Oooo cholera!!! Miałam te rogale zrobić rano i im zawieźć do kawy. Ajjjj.. nie zdąży mi pewnie ciasto już wyrosnąć, no co za pech..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Gnieć szybciutko ciasto :D

No ja byłam w piątek u gina i wszystko było ok z pepowina a wieczorem zaczął tak szaleć wariowac. A teraz znów się rusza tak jak zwykle...

Hejka. U nas noc nawet Oki. Spaliśmy w salonie na narożniku i nawet się wyspałam :) było mi wygodnie bo ostatnio śpię w pozycji pół siedzącej.. W dodatku złapało mnie katarzysko i oddychać ciężko :(

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Ja też dziś spróbowałam nakładki na cyca i o dziwo przysłał się, byłam w szoku:szok: bo jak przystawiałam do samej piersi to średnio łapał. Ten dziubek ma taki malutki. Butlę jak mu daję to też muszę stymulować i robić przerwy bo raz nie ma siły by ciągnąć a raz się dławi mlekiem. I też jak ty daję mu swoje odciągnięte. Twój już ładnie waży a z jakiej wagi startował ? Mój ma 2300.
Startował z wagą 2734. Po dwóch dniach było 2555g. Nasz też jest taki malutki miał 46,5cm. Też buzię ma taką ciupenką, ale z czasem mocno zaczol ją otwierać. Też z początku trzeba było stymulować, żeby co kolwiek zjadł. Ja go miziałam po karczku, pielęgniarka po stopkach, a tatuś po pleckach. I karmiłam go tylko w pieluszce, teraz już w samych bodziakach i dalej trzeba go czasem połaskotać tu czy tam, ale są momenty, że już je bez miziania [emoji4] najważniejsze to się nie poddawać. Trzymam kciuki za Was [emoji4][emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry