reklama
sojnabig
Fanka BB :)
Turluturlu, monsku - no w końcu się uspokoil, w nocy cisza była jak nie wiem a teraz z rana znów się bardzo leniwie przeciąga... Nie wiem co on za imprezy robi wieczorami ale widzę, że chodzi na te same imprezy z Waszymi dzieciaczkami [emoji23] jutro ktg, we wtorek wizyta a w środę już szpital...
Rozmaryn - ja również zazdroszczę jakichś akcji skurczowych.. My już 4 dzień po terminie a zero jakichkolwiek bóli czy skurczy...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozmaryn - ja również zazdroszczę jakichś akcji skurczowych.. My już 4 dzień po terminie a zero jakichkolwiek bóli czy skurczy...
Witam i ja. Noc cudowna od 12 do teraz zero pobudek, dawno tak nie miałam. Ale żeby nie było kolorowo, to obudziła mnie zgaga.
Dziś mam w planach spakować torbę, zobaczymy co z planu wyjdzie
Rozmaryn skurczy nie zazdroszczę, ale czy to normalne ze przepowiadające są takie dokuczliwe?
Miłej niedzieli życzę wszystkim
Dziś mam w planach spakować torbę, zobaczymy co z planu wyjdzie
Rozmaryn skurczy nie zazdroszczę, ale czy to normalne ze przepowiadające są takie dokuczliwe?
Miłej niedzieli życzę wszystkim
U
użytkownik 902
Gość
Rozmaryn przerąbane, ale co zrobisz, na to wpływu nie mamy.
Sojna ja to w ogóle mam paranoje pepowinowa, bo moje dzieci były faktycznie owinięte..
Nie wyspalam się, ale o 11 mamy być u moich rodziców, więc wstanę i się ogarnę. Potem obiad u teściów, także dziś znów leniwie.
Oooo cholera!!! Miałam te rogale zrobić rano i im zawieźć do kawy. Ajjjj.. nie zdąży mi pewnie ciasto już wyrosnąć, no co za pech..
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sojna ja to w ogóle mam paranoje pepowinowa, bo moje dzieci były faktycznie owinięte..
Nie wyspalam się, ale o 11 mamy być u moich rodziców, więc wstanę i się ogarnę. Potem obiad u teściów, także dziś znów leniwie.
Oooo cholera!!! Miałam te rogale zrobić rano i im zawieźć do kawy. Ajjjj.. nie zdąży mi pewnie ciasto już wyrosnąć, no co za pech..
Witam się i ja...nie wyspana 4 noc. Znów mąż od 2 do 4 chrapal, potem synek przyszedł do nas na łóżko wiec chrapali od 4 we dwójkę, ja mam zapalenie zatok, przykrywalam cala noc glowe poduszka, maz ja co chwile mi wyrywal doslownie. ..myslalam ze oszaleje.
Co mogę na te zatoki wziąść? Psikam cały czas Pneumovitem na zatoki i chce mi od wczoraj pół głowy i buzi rozwalić. Paracetamol można chociaż teraz wziąść?
Co mogę na te zatoki wziąść? Psikam cały czas Pneumovitem na zatoki i chce mi od wczoraj pół głowy i buzi rozwalić. Paracetamol można chociaż teraz wziąść?
U
użytkownik 902
Gość
Airfix można. Idź do wątku apteczkowego, wszystko tam jest
Zaczyn mi już rośnie, reszta składników przygotowana, ja na biegu jem śniadanie i zaraz idę to wyrabiać. Jak zdążę to będzie cud
Zaczyn mi już rośnie, reszta składników przygotowana, ja na biegu jem śniadanie i zaraz idę to wyrabiać. Jak zdążę to będzie cud
sojnabig
Rozmaryn przerąbane, ale co zrobisz, na to wpływu nie mamy.
Gnieć szybciutko ciasto
No ja byłam w piątek u gina i wszystko było ok z pepowina a wieczorem zaczął tak szaleć wariowac. A teraz znów się rusza tak jak zwykle...
marzenka1810
Hejka. U nas noc nawet Oki. Spaliśmy w salonie na narożniku i nawet się wyspałam było mi wygodnie bo ostatnio śpię w pozycji pół siedzącej.. W dodatku złapało mnie katarzysko i oddychać ciężko
Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka
kasiu_linka
Startował z wagą 2734. Po dwóch dniach było 2555g. Nasz też jest taki malutki miał 46,5cm. Też buzię ma taką ciupenką, ale z czasem mocno zaczol ją otwierać. Też z początku trzeba było stymulować, żeby co kolwiek zjadł. Ja go miziałam po karczku, pielęgniarka po stopkach, a tatuś po pleckach. I karmiłam go tylko w pieluszce, teraz już w samych bodziakach i dalej trzeba go czasem połaskotać tu czy tam, ale są momenty, że już je bez miziania [emoji4] najważniejsze to się nie poddawać. Trzymam kciuki za Was [emoji4][emoji4][emoji4]Ja też dziś spróbowałam nakładki na cyca i o dziwo przysłał się, byłam w szoku bo jak przystawiałam do samej piersi to średnio łapał. Ten dziubek ma taki malutki. Butlę jak mu daję to też muszę stymulować i robić przerwy bo raz nie ma siły by ciągnąć a raz się dławi mlekiem. I też jak ty daję mu swoje odciągnięte. Twój już ładnie waży a z jakiej wagi startował ? Mój ma 2300.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
monsku
Ciagle nie do uwierzenia, ze macie swoje dzieci juz
Ja po urodzeniu synka czulam dlugo wlasnie taka pustke (wczesniej pisal ktos o tym), ze nie ma go juz ze mna, w brzuchu. Dziwne, bo cieszylam sie ze go wifdze, slysze i ze wylazl juz z brzucha, ale tym samym jakos dziwnie bylo mi, ze go nie ma w brzuchu juz..
Ja po urodzeniu synka czulam dlugo wlasnie taka pustke (wczesniej pisal ktos o tym), ze nie ma go juz ze mna, w brzuchu. Dziwne, bo cieszylam sie ze go wifdze, slysze i ze wylazl juz z brzucha, ale tym samym jakos dziwnie bylo mi, ze go nie ma w brzuchu juz..