reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny Wy tak piszecie o zbliżających sie porodach, a u mnie jeszcze tyyyle czasu [emoji30]

Grabciu az milo czytac takie wiadomości! [emoji4] Ucaluj tan okruszka i wyprzytulaj od nas!

W niedziele mielismy wpasc na kawe do chrzestnej meza i jednoczesnie jego 5 letniego chrzesniaka z okazji jego urodzin. Jego mama nawet nie planowala urodzin, to my sie raczej wprosilismy bo kupilismy mu prezent. No i wlasnie rodzina meza chrzestnej wymyslila, ze mamy zrobic mlodemu jakies przedstawienie [emoji19] No powiem Wam, ze odechcialo mi sie tam jechac... Zwlaszcza, ze sie prawie nie znamy z tamta rodzina i jestesmy tylko we dwoje a ich wpada z 12 osob... Jedna z cioc ma nawet dla mnie kostium, jestem ciekawa jak sie zamieszczę w ten kostium z moim brzuchem i jak oni sobie to wyobrazaja? Az mi rece opadly...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny Wy tak piszecie o zbliżających sie porodach, a u mnie jeszcze tyyyle czasu [emoji30]

Grabciu az milo czytac takie wiadomości! [emoji4] Ucaluj tan okruszka i wyprzytulaj od nas!

W niedziele mielismy wpasc na kawe do chrzestnej meza i jednoczesnie jego 5 letniego chrzesniaka z okazji jego urodzin. Jego mama nawet nie planowala urodzin, to my sie raczej wprosilismy bo kupilismy mu prezent. No i wlasnie rodzina meza chrzestnej wymyslila, ze mamy zrobic mlodemu jakies przedstawienie [emoji19] No powiem Wam, ze odechcialo mi sie tam jechac... Zwlaszcza, ze sie prawie nie znamy z tamta rodzina i jestesmy tylko we dwoje a ich wpada z 12 osob... Jedna z cioc ma nawet dla mnie kostium, jestem ciekawa jak sie zamieszczę w ten kostium z moim brzuchem i jak oni sobie to wyobrazaja? Az mi rece opadly...

Omg :/ mi też by ręce opadły .
Pierwsze słyszę o takim czymś żeby dla dziecka robić przedstawienie :D

No autentycznie. Mam byc dama dworu i mają dla mnie kostium nawet [emoji23] Maz ma byc potworem, tu akurat przebranie niepotrzebne [emoji23][emoji23] Najlepsze jest to, ze mlody ma urodziny chyba 30/31 stycznia, z racji ze nikt nas nie zaprosil na urodziny to kazalam małżowi sie naa herbate wprosić. I jego chrzestna, ze zapraszaja bo oni nawet nic nie planowali na ten weekend. No wiec myslelismy, ze fajnie posiedzimy na spokojnie i tyle. A po 20min maz dostał telefon, ze tamta rodzina tez wpadnie, jak my wpadamy i maja super pomysl na prezent...

Chętnie bym wam umilila życie zdjeciem ciężarnej orki w kostiumie damy dworu ale niestety jutro dostane skurczy i sie spoznimy na owe przyjecie co by oszczedzic sobie tych przyjemności [emoji23]

No autentycznie. Mam byc dama dworu i mają dla mnie kostium nawet [emoji23] Maz ma byc potworem, tu akurat przebranie niepotrzebne [emoji23][emoji23] Najlepsze jest to, ze mlody ma urodziny chyba 30/31 stycznia, z racji ze nikt nas nie zaprosil na urodziny to kazalam małżowi sie naa herbate wprosić. I jego chrzestna, ze zapraszaja bo oni nawet nic nie planowali na ten weekend. No wiec myslelismy, ze fajnie posiedzimy na spokojnie i tyle. A po 20min maz dostał telefon, ze tamta rodzina tez wpadnie, jak my wpadamy i maja super pomysl na prezent...

Chętnie bym wam umilila życie zdjeciem ciężarnej orki w kostiumie damy dworu ale niestety jutro dostane skurczy i sie spoznimy na owe przyjecie co by oszczedzic sobie tych przyjemności [emoji23]

Haha , ja też bym nie brała udziału w takim "przedstawieniu " :D

.jagodka no szkoda słów. Fajnie, że wymyślili coś takiego ale wolałabym, żeby sami we własnym gronie to zrealizowali [emoji16]

Dziewczyny jak to jest w koncu jezeli dzisiaj mija mi 36+7 to dzis juz jest 37+0 czy dopiero jutro? Bo ja juz sama nie wiem jak liczyc te dni [emoji29]

reklama

No bez jaj :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry