reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja też, ale nie zmienię, bo lubię swoją pracę [emoji4]

U nas już więcej planowanych dzieci raczej nie będzie

Ja też nie śpię, co najwyżej przesypiam co chwila [emoji53]

Mam dokładnie to samo [emoji44][emoji44][emoji44]

Ja planuje roczny macierzyński, a mąż dodatkowo planuje mi co najmniej roczny wychowawczy [emoji3] ale czas pokaże co będzie.
My wizytujemy w piątek, ale wolałabym już urodzić, bo od poniedziałku u nas ferie

5djy3e3kpgua6zwe.png

U nas ferie od 13.02, akurat jak mąż wraca do pracy bo teraz ma 3 tygodnie wolnego i mam nadzieję, że w ciągu tygodnia urodze, żeby chociaż te dwa tygodnie z nami posiedzial

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, a u mnie bezsenność :mad: przebudziłam się na siusiu o 2.30 i nie mogłam już zasnąć.. próbowałam czytać, leżeć z zamkniętymi oczyma, grać w durne gierki i... nic ! Do tego mały postanowił sobie urządzić jakieś skoki i tańce w brzuchu :p i było pospane.. o 6 w końcu sie podniosłam bo żołądek mnie aż ściskał z głodu ;) cukry niskie jak nigdy więc szybko zjadłam śniadanie. Ehh nie wiem jak ja będę dziś funkcjonować o_O u mnie ciężko jest pospać w dzień bo co 2,5h muszę jeść, a co 1h po posiłku mierzyć cukry

Cześć Dziewczyny, widzę bezsenność u większości.. U mnie katar do tego.. Dziś w nocy takie dziwne bóle miałam w pachwinach do tego w środku takie szczypanie i już czuwanie mi się włączyło. Mąż wyszedł do pracy.. Mała śpi spróbuje zamknąć jeszcze oko..

Całą noc się wiercilam, ale nawet się wyspalam.
To, ze do Was dzwonią prawie w terminie to pikuś, ale jak moja mama co drugi dzień dzwoni i pyta "jak tam?" w 37tc i to przy trzecim wnuku, to mam ochotę ją zablokować;)
Ja dziś z planów mam skompletowanie dokumentów do szpitala. Pranie muszę wstawić. Obiad mam cały z wczoraj. No i potem Klaudie odbiorę

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sojna, doczekasz się, ktoś tu pisał, że poród i sraczka przychodzą znienacka:D
6,5 kg -duże dzidzi rodziłaś we śnie ;-)
.jagódka, ale mnie rozbawiłaś z tym zablokowaniem-jak to jest, że matka przezywała to samo i tak "męczy" córę?:) bo moja codziennie pisze jak tam jak tam, a jak piszę że nic to ona "to dobrze, poczekaj aż przejdą mrozy"-...jakbym miała na to wpływ. Tak mnie to irytuje!!!
Barnek-zdrówka życzę!
Ja już po kawce i szarlotce, bo byłam rano ostatni raz oddać krew i mocz do badania..kiedy ta ciąża zleciała?:)

Do góry