reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja ogolnie cała noc nie spałam dopadały mnie różne myśli dot. Porodu, szpitali ehh.. Wstąpiło we mnie przerażenie:/
Śniadanko koło 6 to na męża poczekam :)
Barnek oprucz wizyty u gin to raczej bez planów,
A Ty ? :)

Wysłane z mojego E7s przy użyciu Tapatalka

reklama
Ooo to masz bliziutko! Ja mam tydzień do terminu.. Dzisiaj się dowiem czy pójde wczesniej czy czekamy na bóle

Ooo to masz bliziutko! Ja mam tydzień do terminu.. Dzisiaj się dowiem czy pójde wczesniej czy czekamy na bóle

Ja mam jutro wizytę... I sądzę też, że usłyszę, że czekamy dalej :( już mam powoli wszystkiego dosyć, każdy telefon z pytaniem "i jak tam" przyprawia mnie o skok ciśnienia... Najchętniej to bym z nikim nie rozmawiała do porodu oprócz z mężem ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dokładnie tak samo z tel od znajomych, bardzo to wkurza. Wiadomo, że nie mozemy się doczekać a tu takie gadanie dookoła..

Marzenka nie mam zadnych planow. Bede siedziec w domu, powinnam znow troche popracowac wiec moze Czesc dzis ogarne.

Jestem przeziobiona na dodatkowo. Wiec jeszcze bym chetnie poczekala z porodem.

Dziewczyny to juz koncowka jeszcze pare dni Sojna u Ciebie i koniec.

Marzenka - a daj spokój... Znajomi znajomymi ale jak codziennie mama, babcia, tesciu, no przecież wiadomo, że damy im znać jak urodze.. M mi mówi, że się martwią ale oni się nie martwią, tylko po prostu są ciekawi a nic im to nie da tylko mnie denerwuja :/

Barnek - oby było tak jak mówisz...
Pij duuuuzo mleka z czosnkiem, miodem i masłem :) mnie to postawiło raz dwa na nogi a M się męczył z antybiotykiem a i tak jeszcze tydzień chorował.

Do tego właśnie mnie denerwuje mój małżon. Śpi obok i tak zgrzyta zębami, nigdy tak nie miał :/

Ja mam tam prawie 10-letni staż i umowę na czas nieokreślony. Chętnie już coś zmienię:)
Ja też, ale nie zmienię, bo lubię swoją pracę [emoji4]

Dziewczyny moze sie spotkamy przy kolejnych maluszkach :)

U nas już więcej planowanych dzieci raczej nie będzie
No i znów ze spaniem porażka... kto jeszcze nie śpi..?

Ja też nie śpię, co najwyżej przesypiam co chwila [emoji53]

każdy telefon z pytaniem "i jak tam" przyprawia mnie o skok ciśnienia... Najchętniej to bym z nikim nie rozmawiała do porodu oprócz z mężem ..
Mam dokładnie to samo [emoji44][emoji44][emoji44]

Ja planuje roczny macierzyński, a mąż dodatkowo planuje mi co najmniej roczny wychowawczy [emoji3] ale czas pokaże co będzie.
My wizytujemy w piątek, ale wolałabym już urodzić, bo od poniedziałku u nas ferie

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Sojna delikatnie powiedz teściom, że jak urodzisz to odrazu się dowiedzą, a takie naciskanie tylko stresuje.
Już bliżej niż dalej, wkońcu doczekamy :)
Barnek nie fajnie było by rodzić z przeziebieniem, kuruj się

Do góry