super_mysz17
Fanka BB :)
Rzeczywiście z tymi oponami to niefajnie. Moja siostra też była taka cwana "a po co mi zimówki, jeżdżę tylko po mieście" póki jej dziecko na ulice nie wyskoczyło, nacisnęła hamulec a samochód pojechał do przodu i w ostatniej chwili dziecko uciekło. Od tamtej pory zmienia na zimówki już w październiku.
Ooo a ja mam wizytę za tydzień to może też się coś ruszy
Sojna powodzenia! Mam nadzieję, że to już
Rozmaryn i jak tam sytuacja?
Densik może udzieli ci się atmosfera porodów na forum i też już coś będzie z tych skurczy
Klauduska ja też dzisiaj chyba zrobię bułeczki z budyniem.
Dziewczyny macie jakiś przepis na krem budyniowy? Nie chciałabym brać pierwszego lepszego z internetu.
Moja noc to dziś masakra. Chociaż pospałam do 10 to od 3 do 5:30 tylko drzemałam, bo tak mnie kość ogonowa naparzała.. masakra. Coraz gorsze te nocne bóle mam
Ooo a ja mam wizytę za tydzień to może też się coś ruszy
Sojna powodzenia! Mam nadzieję, że to już
Rozmaryn i jak tam sytuacja?
Densik może udzieli ci się atmosfera porodów na forum i też już coś będzie z tych skurczy
Klauduska ja też dzisiaj chyba zrobię bułeczki z budyniem.
Dziewczyny macie jakiś przepis na krem budyniowy? Nie chciałabym brać pierwszego lepszego z internetu.
Moja noc to dziś masakra. Chociaż pospałam do 10 to od 3 do 5:30 tylko drzemałam, bo tak mnie kość ogonowa naparzała.. masakra. Coraz gorsze te nocne bóle mam