reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Barnek - Libratus sie zwie.. tutaj tez bylby mandat za opony.. Ja zawsze mysle za kierownica, zeby ani sobie ani nikomu innemu nie zrobic krzywdy. Bezpieczenstwo przede wszystkim.

Gofry ze smietana, ale dajecie dziewczyny znow, takie propozycje a mnie ssie na slodkie :)

reklama
Spaghetti świetny pomysł! Mam swój sos przecież, a dawno nie jedliśmy, dzięki Dziewczyny!
O deser się nie martwię, Zuzia ma być do 15,a ja mam pełny karton słodyczy po choince, zapas budyniu, kislu i jabłek- jakbym racuszki wymyśliła;)
Wyczyściłam sypialnie, drugie łóżeczko podniosłam do najwyższego poziomu, odkurzylam pod łóżkiem i zaraz padnę tak mi gorąco. Chyba jakaś przerwę na kawę zrobię, potem pokoje dzieci odkurze i biorę się za tę torbę
Gofry za mną chodzą od kilku tygodni, niestety nie mam gorfownicy.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A za mną chodzą jeszcze placki ziemniaczane tylko weny brak.. muszę teściową podpuscic to może zrobi hehe :)
Dziewczyny a dziś zauważyłam dużo gęstej wydzieliny kolor biało- żółty. . To był by ten czop ???

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Dziekuje Wam wszystkim za dobre slowa i kciuki [emoji8]
Gratuluje innym mamusiom pociech [emoji4] Jeszcze nie zdarzylam przeczytac co u Was dokladnie.
Maly jest z nami od wczoraj [emoji173] urodziłam o 20:35 ważył 2734g. Mimo, że pospieszyl się o miesiąc to jest silny i zdrowy. Teraz walczymy o karmienie piersią. Pierwsze próby za nami z sukcesem. Odezwę się później jak trochę się ogarniemy w tej nowej, cudownej sytuacji [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas dziś spaghetti [emoji4]
A gofry to za mną z tydzień chodzą [emoji33]ale obie gofrownice szlag trafil
Właśnie wróciłam z godzinnego wojazu po sklepach, żeby wkupic siostrę braciom, na szczęście wszystko co chciałam dostałam, ale teraz padam z nóg [emoji53]
To która następna??? [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Dziekuje Wam wszystkim za dobre slowa i kciuki [emoji8]
Gratuluje innym mamusiom pociech [emoji4] Jeszcze nie zdarzylam przeczytac co u Was dokladnie.
Maly jest z nami od wczoraj [emoji173] urodziłam o 20:35 ważył 2734g. Mimo, że pospieszyl się o miesiąc to jest silny i zdrowy. Teraz walczymy o karmienie piersią. Pierwsze próby za nami z sukcesem. Odezwę się później jak trochę się ogarniemy w tej nowej, cudownej sytuacji [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulujemy!!! Kasiu podaj jeszcze wzrost Maluszka, punkty Apgar i potwierdź mi poród: sn? No i imię:)

reklama
Do góry