reklama
Witam
Mimo moich wczorajszych obaw, co do pewnej nieprzespanej nocy, to o dziwo spałam cudnie. Dawno tak dobrej nocki nie miałam[emoji1]
Rozmaryn co u Ciebie?
Misia ja tez nie rozumiem zachowania Twojego męża, pal licho z nim, ale stwarza zagrożenie innym uczestnikom ruchu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mimo moich wczorajszych obaw, co do pewnej nieprzespanej nocy, to o dziwo spałam cudnie. Dawno tak dobrej nocki nie miałam[emoji1]
Rozmaryn co u Ciebie?
Misia ja tez nie rozumiem zachowania Twojego męża, pal licho z nim, ale stwarza zagrożenie innym uczestnikom ruchu.
kasia.zosia
Moderatorka
Kasia.zosia - no wlasnie jest szybciej szkola, ze pierwsza klasa jest juz dla 6latkow. Bez sensu, cos czuje, ze sama bede mu robic zerowke polska na rowni z ta finska. W sumie mi nie zalezy na polskich papierach,a na tym, zeby polski podszkolic, bo nie sadze, zebym wracala do Pl
sojnabig - z pozytywow: o ile nie zacznie sie samo wczesniej, lepiej wywolywac porod zaraz po terminie niz czekac (jak tu maja w zwyczaju) 2 tyg. Pamietam jak poszlam do poloznej, bylo 41+5, a ona do mnie: nie ma jeszcze paniki. Tak sie rozryczalam w gabiecie, ze zadzwonila na oddzial do lekarza, ten zrobil mi masaz szyjki (masakra) i popoludniu sie zaczelo..
Monsku miałam na myśli ze od 7 lat maja w zwykłej szkole w Polsce od roku szkolnego 2016/2017. Nie wiem czemu w Libratusie się do tego nie dostosowuja. Może chcą się jakoś dopasować do szkol zagranicznych np w Niemczech obowiązek szkolny jest od 6 r.z.
Tak jak pisałam materiały mogę Ci przesłać mailem, mieli dość fajnie przygotowane, podzielone na tygodnie, opisane.
kasia.zosia
Moderatorka
Ten tydzień tu u nas na forum to bardziej emocjonujący niż najlepszy film sensacyjny
sojnabig
Fanka BB :)
Weszła właśnie babka do przyjęcia planowanego a ja czekam...
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Sojnabig kciuki!!!
U
użytkownik 902
Gość
Misia sorry, ale to skrajna nieodpowiedzialność, jakby taki idiota wjechał w matkę z 3 dzieci to tez by Cię bawiło?
Monsku przykro,że tak z tą szkołą wyszło
Sojna powodzenia!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Monsku przykro,że tak z tą szkołą wyszło
Sojna powodzenia!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Jenny_1502
Fanka BB :)
sojnabig - powodzenia!! kciuki zaciśnięte!!