reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jak będziemy tak szaleć to tu do lutego żadna nie wytrzyma :)

Sojnabig powodzenia , kciuki zaciśnięte daj znać co i jak :)

Nam bóle ustaly kolo 8 ale znowu coś się rozkręca , byliśmy badani rozwarcie 3 cm , szyjka zgładzona , główka wyczuwalna przy badaniu mały sobie w kanale juz siedzi jakiś czas to teraz czekać co nam przyniosą nasze boleści ale raczej tak ekspresowo nie będzie chociaż kto wie :)

Ja dziś mam ambitny plan spakować torbę:p ale tak serio serio. Bo na razie to 80%rzeczy do niej wrzucilam i tak leży..
No i muszę posprzątać górne piętro bo się nabalaganilo.
Umowilam się z jedną mam z klasy jutro nam córkę podrzuci, niech się dziewczyny bawią. Muszę coś fajnego na obiad zrobić, żeby zjadły.. macie jakieś pewniakiem dla dzieci? Oprócz naleśników:p

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Co do tych opon to rzeczywiscie strasznie nieodpowiedzialne..

Densik i sojna to czekamy na rozwoj wydarzen [emoji4]

A ja bym mogla urodzic bo juz sie nie moge doczekac maleństwa i ta ciaza mi juz coraz bardziej przeszkadza [emoji19] No i chyba te nagle porody tutaj tez swoje zdzialaly i zazdroszcze strasznie juz obecnym mamusia [emoji4]

Monsku bez sensu z ta szkoła... Zamiast patrzec na rozwoj dziecka to czepiają sie wieku, idiootyzm...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry