reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ellie123 - my też obstawiamy wagę ale co wizytę :D jak na razie za każdym razem ja wygrywam :D mój to takie wagi podaje jakbym miała urodzić co najmniej 6 kilowe dziecko oO

Taaaaaa, ja to urodze za 8 tygodni chyba :p totalnie nie czuje, żeby to jakoś blisko było :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moj to samo , zawsze jakas wage podawal z kosmosu a dopiero jak ja podawalam to zmienial zeby byla przyblizona do mojej :) ale i tak wygrywam :) teraz przy porodzie on daje 3480 kg a ja 3100 :)

A z zubrami to tak akurat wyszlo ze ogladalam filmik jak wilki chcialy zaatakowac zubry i zaczelismy rozmowe na ten temat... wiec ja myslalam ze ich jest malo w polsce ... a sie okazalo ze jest ponad 1000 :)

Moj to samo , zawsze jakas wage podawal z kosmosu a dopiero jak ja podawalam to zmienial zeby byla przyblizona do mojej :) ale i tak wygrywam :) teraz przy porodzie on daje 3480 kg a ja 3100 :)

A z zubrami to tak akurat wyszlo ze ogladalam filmik jak wilki chcialy zaatakowac zubry i zaczelismy rozmowe na ten temat... wiec ja myslalam ze ich jest malo w polsce ... a sie okazalo ze jest ponad 1000 :)

To u nas podobnie, on mówi że będzie ponad 3500 a ja daje 3200 :)

Ellie123 - my też obstawiamy wagę ale co wizytę :D jak na razie za każdym razem ja wygrywam :D mój to takie wagi podaje jakbym miała urodzić co najmniej 6 kilowe dziecko oO

Taaaaaa, ja to urodze za 8 tygodni chyba :p totalnie nie czuje, żeby to jakoś blisko było :p

To nic, mój w 30 tc jakoś mniej więcej nagadał swojej rodzinie że mały waży 4 kg a co lepsze wszyscy mu uwierzyli :D dopiero ja sprostowałam, że nie 4 a 2 kg ;)

A ja czuję, że przenoszę ciążę. Zazwyczaj jak mi na czymś zależy i chcę aby coś się szybko wydarzyło to zawsze się przeciąga więc i zapewne tym razem tak będzie, takie moje szczęście :p a i nie zdziwię sie jak będę mieć wywoływany

To nic, mój w 30 tc jakoś mniej więcej nagadał swojej rodzinie że mały waży 4 kg a co lepsze wszyscy mu uwierzyli :D dopiero ja sprostowałam, że nie 4 a 2 kg ;)

A ja czuję, że przenoszę ciążę. Zazwyczaj jak mi na czymś zależy i chcę aby coś się szybko wydarzyło to zawsze się przeciąga więc i zapewne tym razem tak będzie, takie moje szczęście :p a i nie zdziwię sie jak będę mieć wywoływany

Hahahah 4 kg?!:D ja nie wiem co Ci faceci maja z tą waga :D
A generalnie mojej siostrze w dzień porodu powiedzieli ze mała się urodzi oj 4,5 kg a wyszła 3200 oO

Mam tak jak Ty... Na bank przenosze i będę mieć wywolywany bo też jak czegoś bardzo chce to się ociąga :p ale jak tu nie myśleć o tym i sobie odpuścić? No nie da się :)

Hahahah 4 kg?!:D ja nie wiem co Ci faceci maja z tą waga :D
A generalnie mojej siostrze w dzień porodu powiedzieli ze mała się urodzi oj 4,5 kg a wyszła 3200 oO

Mam tak jak Ty... Na bank przenosze i będę mieć wywolywany bo też jak czegoś bardzo chce to się ociąga :p ale jak tu nie myśleć o tym i sobie odpuścić? No nie da się :)

uświadomiłam mu, że jakby w 30 tyle ważył to do porodu chyba bym się czołgała po ziemi :D

Ja jestem strasznie słaba w zakładach, zero intuicji :D ale powiem ze może densik będzie następna :) albo Barnek, skoro ma takie silne przeczucie :) sobie obstawiam nie wcześniej niż 10.02 i na pewno ze 4 kg będą

reklama
Ja coś czuję, że jako pierworodka urodze po terminie. Co wcale nie jest mi na reke [emoji19]

.jagodka no wlasnie latwiej takie malenstwo urodzić, nie wiem czy dam rade jakies 4kg przez siebie przepchnac [emoji23]

Dziewczyny jak sie trzymacie po tym dniu?

Rozmaryn co z Toba? Bo juz podejrzewam porod!

Podsylam zdjęcie ze spaceru, niestety jak weszlismy w las to zdjecia juz szalu nie robia bo bylo ciemno jak w d. u murzyna brzydko pisząc. A sniegu nasypalo pierwszy raz od 5lat tak duzo, wedlug właścicielki pensjonatu [emoji4]

1484597473-aaaaaa.jpeg

1484596860-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry