reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig tak w Szklarskiej [emoji4]

Elenna tez sie troche balam ale jeszcze ani razu nie upadlam na szczęście [emoji4] K mi kaze napisac, ze mnie moj zolnierz perfekcyjnie asekurowal [emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
co do zazdrości odnośnie wypadu również się przyłączam!!!:D
hehe w czasach studenckich podczas sesji podglądało się żubry albo pandy, że nikt o zakładach nie pomyślał;d byłoby ciekawiej;d

moja mała daje czadu, penetruje mi okolice krocza plus łapki wkłada w pachwiny, zwariować idzie, o bólu nie wspomnę;p

co do wiesiołka i herbaty z lisci malin mam pytanie od kiedy można je stosować? zaczęłam czytać w necie i sporo może nie sprzecznych, ale różnych info znalazłam;/ wizytę mam dopiero za ponad tydzień;/

nasza kruszyna chyba urosła, albo odkryła co to są żebra mamusi;d nie wiem czy wcześniej nie sięgała czy nie były interesujące, ale teraz do pokopania się nadają idealnie;p

Sojnabig tak w Szklarskiej [emoji4]

Elenna tez sie troche balam ale jeszcze ani razu nie upadlam na szczęście [emoji4] K mi kaze napisac, ze mnie moj zolnierz perfekcyjnie asekurowal [emoji23][emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rok temu w starym młynie w Szklarskiej miałam swój panieński :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna- fajnie, ze juz cos wiesz...ja do 1 lutego czekam na kwalifikacje. Moj lekarz, ktory dyzuruje w tym szpitalu obstawia 13-14 luty. Wole 13 ;)
Klauduska, fajne widoczki i pewnie atmosfera. Zjadlabym oscypka z grilla z zurawina a tu takaaaaa zgaga :(
Ellie rozbawilas mnie tymi zubrami ;)

Ja na swoim panienskim balowalam na drugim koncu Polski, w Sopocie :) bylo cudownie ale generalnie nie przepadam za tym miejscem (bez obrazy dla nikogo).

A propo chodzenia nie wiem jak u Was ale dzis mi maz swoje od biegania antyslizgacze na buty odstapil. Na dworze wszytsko zamarzniete wiec zeby mozna sobie wybic No i oczywiscie jest to niebezpieczne. Wiec czualam sie jak stara babcia... bo u nas wszystkie takich uzywaja;) poleacm

Ja na swoim panienskim balowalam na drugim koncu Polski, w Sopocie :) bylo cudownie ale generalnie nie przepadam za tym miejscem (bez obrazy dla nikogo).

Ja w Trójmieście z kolei byłam na cały tydzień z mężem zaraz po ślubie i fakt - Sopot najsłabszy ;) ale to jest takie raczej bananowe i imprezowe miasto :)

reklama
Klauduska zazdroszczę. Piękne widoki i ten śnieg. Ja obstawiam ze teraz bedzie Rozmaryn. Ja zapewne w terminie czyli koło 7go. Wagowo strzelam 3.5 kg, jako ze co dziecko to większe.

Do góry