Klauduska
Fanka BB :)
Super_mysz17 dopiero teraz wskoczyl mi Twoj post. Haha, dobre z ta wagą [emoji23]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klauduska ale ci zazdroszczę wyjazdu[emoji106]
Ja obstawiam:Rozmaryn, Densik a pózniej ja [emoji12] w czwartek dowiem się, czy w niedziele mam się zgłosić na indukcję. Wagowo u siebie strzelam około 3 kg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie wypoczywacie? W Szklarskiej?Super_mysz17 ja ogólnie jestem niezdara ale raczej upuszczam wszystko. Mimo to mąż przez cały spacer mnie trzymał i asekurowal bo sie strasznie bał, żebym nie zleciała ze ścieżki [emoji19]
Barnek tez bylam zdziwiona, ze tyle przeszlam! Zwłaszcza, ze mialam na sobie tyle ciuchów i przede wszystkim taakie ciezkie trapery... Ale satysfakcja jeszcze większa [emoji16] Małż ciagle powtarza, ze podziwia mnie, ze dalam rade bo droga nie byla latwa. Az milo to uslyszec [emoji4]
Dziewczyny widoki piękne ale juz jutro sie niestety żegnam z ta piekna zimą w gorach [emoji30]
Zdrówka!Ellie123 też miałam wiele planów na ten "wolny" czas, na razie na planach się skończyło...
Ellena super, że na wizycie wszystko OK. Fajnie chyba tak, znać już datę narodzin dzieciątka
.jagódka dobrze by było, żebyś do następnej wizyty dotrwała, zawsze to byłby 37 tydzień
Ja nie masuję w ogóle krocza, jedynie ostatnio się zmuszam do ćwiczeń przygotowujących do porodu. Byłam u lekarki rodzinnej - osłuchowo jestem czysta, tylko gardło zapaskudzone. Dała jakiś syrop na kaszel, mam ssać tantum verde, płukać i coś tam jeszcze, a jak przez ok. 3 dni nie przejdzie, to antybiotyk. Oby przeszło, bo nie chciałabym łykać antybiotyku :/