reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
.jagodka to ogólnie dobre wieści [emoji4] No kruszynka z tego Wiktora ale w sumie to Ci trochę zazdroszczę i mam nadzieje, ze Pola duzo nie urośnie juz...

Zrobilam łącznie 7km po gorach, po ciemku, zero ludzi ale cieplutko bylo. Nogi mi wchodzą w tyłek i nie wiem czy po zjedzeniu pstrąga dam rade ruszyć się z tej restauracji i doczlapac do pensjonatu [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ellie123 też miałam wiele planów na ten "wolny" czas, na razie na planach się skończyło...
Ellena super, że na wizycie wszystko OK. Fajnie chyba tak, znać już datę narodzin dzieciątka :)
.jagódka dobrze by było, żebyś do następnej wizyty dotrwała, zawsze to byłby 37 tydzień :)

Ja nie masuję w ogóle krocza, jedynie ostatnio się zmuszam do ćwiczeń przygotowujących do porodu. Byłam u lekarki rodzinnej - osłuchowo jestem czysta, tylko gardło zapaskudzone. Dała jakiś syrop na kaszel, mam ssać tantum verde, płukać i coś tam jeszcze, a jak przez ok. 3 dni nie przejdzie, to antybiotyk. Oby przeszło, bo nie chciałabym łykać antybiotyku :/

Mhm, zadowolona i uspokojona jestem po wizycie. Pewnie będzie gabarytowo jak Adam i Klaudia, co mnie cieszy - łatwiej urodzić taką drobinę:)
Gamka - wystarczą dwa tygodnie, bo ja już w 35 skończyłam. I tak też powiedział gin, jak nie dotrwam do 6.02 to pół bidy, ale szczególnie jeszcze ten jeden tydzień mam się pilnować.

IMG_0428.JPG

Fajnie ze u nas maluszki wszystkie zdrowe i pieknie rosna, ciekawa jestem ktory pojawi sie nastepny po Grabci :)
Ja mialam do wyboru farbowanie wlosow czy obiad ... i wybralam placuszki z cukinii :)

Załączniki

• IMG_0428.JPG
    IMG_0428.JPG
    545,6 KB · Wyświetleń: 329
Hahah ja robie non stop z mezem ostatnio ile bedzie maly wazyl przy porodzie a wczoraj ile jest zubrow w puszczy bialowieskiej :) z malym to zawsze wygrywam ale z zubrami przegralam...

No dobra ja obstawiam - rozmaryn albo sojnabig :)

reklama
Do góry