reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

O jaaa też kiedyś miałam fazę :D kupiłam sobie 2000 części i chyba z miesiąc to ukladalam na podłodze. Jak zostało mi ok 100 puzzli do końca to mój pies na nie zwymiotowal...oO

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
też chciałam takie większe ale z takich motywów dziecięcych znalazłam najwięcej 160 elementów, reszta dla dziewczynek lub typowo chłopięce a ja chciałam jakiegoś Kubusia Puchatka czy Myszkę Miki :)
Chętnie ułożyłabym takie większe ale teraz to już chyba nie zdążę :(

reklama
Też uwielbiam puzzle, kiedyś mieliśmy manię z moim tatą i układaliśmy takie po 1000-1600 el (bo kiedyś większych nie było)

Też uwielbiam puzzle, kiedyś mieliśmy manię z moim tatą i układaliśmy takie po 1000-1600 el (bo kiedyś większych nie było)

Oj były były. Mój tata jak byłam dzieckiem układał 5 tys. Największe w domu z dzieciństwa mam 10 tys. Ale wszystkie były z Niemiec przywiezione. Nasz domowy mistrz puzzli układa już 200 kawałków. Czasem się ścigamy kto pierwszy ułoży :D

Oj były były. Mój tata jak byłam dzieckiem układał 5 tys. Największe w domu z dzieciństwa mam 10 tys. Ale wszystkie były z Niemiec przywiezione. Nasz domowy mistrz puzzli układa już 200 kawałków. Czasem się ścigamy kto pierwszy ułoży :D

Mi tato też takie duże z Niemiec przywozil :D

Ja też poleguje od wczoraj bo mam lekkie skurcze, czuje twarda macice, w dodatku zatkany mam nos, czuje sie rozbita. Tak sie przestraszylam jak gin mi w pn powiedzial, ze do terminu nie dotrwam, ze kupe robie 3x na dzien i jestem spieta jak struna.
Bez sensu :( Zamiast wyluzowac i sie relaxowac bo i tak natura zadecyduje to ja sie zamartwiam :(
Puuuuzzleee ale bym.poukladala ! :)

Czyli nie było. Ja mówię o rynku polskim, bo tu mieszkałam i żyłam.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też się zamartwiam tym, że za często ostatnio chodzę do toalety (też 3 razy, a czasem nawet 4). Próbuję się oszukiwać że to jelitówka :D Podpinam to pod oczyszczanie się organizmu do porodu ale prawda jest taka, że teraz każde kłujnięcie czy skurczyk to będzie dla nas poród :D

Do góry