reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ją się wczoraj przytulałam z mężem i żałuję bo nie jestem w stanie utrzymać pozycji stojącej tak bolą mnie pachwiny (nie wiedzieć czemu) skurcze są jakby mocniejsze zresztą nie wiem dokładnie bo chyba się czymś zatruła i boli mnie ogólnie brzuch i czyści niemiłosiernie

Mam to samo z tym brzuchem... Niby skurcze ale też mnie czyści..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehehe teraz każdy objaw to już poród ;)
Baranek polecam seks w staniku z wkładkami wtedy nie leci mleko ;) No i zapytaj faceta co o tym myśli... Mi też się to zdarzyło przy pierwszym dziecku i byłam w szoku nie wiedziałam,że to możliwe hihihi..Rozmawiałam o tym z mężem jemu to nie przeszkadza wrecz przeciwnie :p

Ale pierwszy raz po porodzie jest serio dziwny, ja się bałam ..Ale później jest super.

Mojemu tez nie przeszkadza. To bardziej ja :) wiem ze tak jest... w staniku tez juz probowalismy ale jakos tak sie dziwnie czuje. Sama nie wiem, mi sie wydaje ze to moja psycha mowi, uwazaj to sie moze dzieckiem skonczyc a przed chwila jedno urodzilas ;)

Jak pisałyście o bólu krocza to cieszyłam się, że mnie to póki co nie dotyczy. To się nacieszyłam..

Co do seksu to ostatnio moje libido = 0.

U nas chyba jakaś jelitówka krąży, bo męża brzuch dzisiaj bolał a mnie coś ostatnio czyści z tym, że to nie biegunka ale chodzę 3 razy dziennie do toalety. Jak mnie złapie to nie ma zmiłuj, muszę iść natychmiast..

Teściowa dała nam swojską szynkę.. pokroiłam całą i do zamrażalnika. Mąż się jej najadł a ja wolę nie ryzykować bo to jednak swojskie a nie ze sklepu więc różnie to może być. Ale aż mi ślinka ciekła jak on jadł :(

la_nina podziwiam, ja dzisiaj zmachałam się przy wieszaniu prania :p
kasiu_linka u mnie też dzisiaj gołąbki :)
densik to fajnie, że Twój mąż tak wszystko ogarnia :)

A ja dzisiaj czuję się, jakby ktoś ze mnie powietrze spuścił. Chyba ciśnienie mi spadło :/

reklama
A mnie coś wzięło na układanie puzzli. Zamówiłam już jedne i zrobię z nich obrazek do kącika małemu

O jaaa też kiedyś miałam fazę :D kupiłam sobie 2000 części i chyba z miesiąc to ukladalam na podłodze. Jak zostało mi ok 100 puzzli do końca to mój pies na nie zwymiotowal...oO

Do góry