reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

my z wiekiem wyrastamy z małości :D ja mam 170, małżon ponad 180, a jego brat ma prawie dwa metry, mój brat (też zawsze najmniejszy w klasie) a teraz ponad 180 ;)
P.S. uwielbiam ten suwaczek raz pokazuje, że jestem 34+6tc, a raz 35tc :dry:

reklama
Rodosek faktycznie. To mój Adaś szczypiorek ma 2,5 i nosi 92/98;)
Klauduśka weź no-spę i się uspokój.

Jagódka syn mojej przyjaciółki jest młodszy od Jaśka o miesiąc czyli w tym roku w październiku będzie miała 6 lat a dopiero niedawno, może z pół roku temu przestał nosić 98, Twój to przy nim gigant :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

.jagódka, a polecasz jakieś konkretnej firmy, czy to już obojętne? :)
kasia.zosia, w Szwecji podobno do któregoś tam roku życia (4 czy 5) jest obowiązek przewożenia dzieci tyłem.
My myślimy nad zakupem tego: Link do: NOWOŚĆ! iZi MODULAR
Z tym, że koszt to ok. 2000 zł :/ ale w tym są dwa foteliki, ten drugi jest do 105 cm, czyli myślę do ok. 4 roku życia. Chociaż jak teraz piszecie o rozmiarach ubrań swoich dzieci, to widzę, że jest dość spora rozpiętość ;)
Klauduska, co się stało?

Gamka obowiązku nie ma ale jest rekomendowane do 4 roku życia tyłem do kierunku jazdy, a do 12 roku życia w foteliku lub z poduszka i to z tylu. Nasz 3 latek jeździ tyłem ale starsznie narzeka bo chce z bratem przodem jechać. Juz z m rozmawialm ale on słyszeć o zmianie nie chce.

Gamka obowiązku nie ma ale jest rekomendowane do 4 roku życia tyłem do kierunku jazdy, a do 12 roku życia w foteliku lub z poduszka i to z tylu. Nasz 3 latek jeździ tyłem ale starsznie narzeka bo chce z bratem przodem jechać. Juz z m rozmawialm ale on słyszeć o zmianie nie chce.

Nie dziwie się w sumie twojemu mężowi. Podobno ryzyko śmierci lub poważnego urazu w takim foteliku spada praktycznie do zera

reklama
Gamka odradzam Bella panda- bardzo cienkie rwa się pod dzieckiem. Bella happy są spoko- takie fioletowo- białe opakowanie z rybkami. Sporo dziewczyn używa też podkładów Seni i sobie chwalą - tylko trzeba sprawdzić rozmiar bo są różne.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry