Rodosek
Fanka BB :)
ja smaruję oliwą z oliwek lub oliwką z Hippa, a swędzi mnie często współczuję więc bardzoczy mogę posmarować brzuch zwykłym niebieskim kremem Nivea? zaraz zwariuję tak swędzi i piecze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja smaruję oliwą z oliwek lub oliwką z Hippa, a swędzi mnie często współczuję więc bardzoczy mogę posmarować brzuch zwykłym niebieskim kremem Nivea? zaraz zwariuję tak swędzi i piecze
znajoma dermatolog mi mówiła jakiś czas temu, że według najnowszych badań posiadanie psa wpływa na jakość uczuleń u dziecka (i to wcale nie znaczy, że ich mieć nie będzie - tylko organizm lepiej sobie z nimi radzi)
no mój syn ma 3,5 roku i jeździ w nim i jeszcze z rok pojeździ, ale on ma dopiero 92 rozmiar ubranek i jest jednym z niższych dzieci w przedszkolu
czy mogę posmarować brzuch zwykłym niebieskim kremem Nivea? zaraz zwariuję tak swędzi i piecze
tak jak napisałam wcześniej, każdy robi, jak jemu pasuje i o ile nikt mi się nie wtrąca w moje sprawy to nikomu nie mówię, jak ma żyć i rozumiem osoby, które nie chcą mieć zwierząt w domu sama zarzekam się, że jak mojego tałataństwa zabraknie na tym świecie to będzie już z nami tylko kot (ale znając moje szczęście to będę miała kota i zaś znajdę jakąś drugą przybłędę i zostanie z nami, jak mój drugi kot )Ja nie mam tez nic przeciwko psom i dzieciom które się z nimi bawią, tylko po prostu wole jak to jest na zewnątrz nie w domu. Na pewno mieszkajac na wsi w domu z ogródkiem można sobie na to pozwolić, gorzej w mieszkaniu w mieście. Chciałabym teraz mieć psa, Jasiek tez, tylko ze jeszcze do wszystkich obowiązków w domu z dziećmi doszłoby mi wyprowadzanie psa. Tym bardziej ze niedługo będę chodzić na spacery z dwójka dzieci jednocześnie wiec z psem mógłby być problem. A szkoda
Dziewczyny tak sie zdenerwowałam, że skurcze mam co 15min. Idę do wanny ale po drodze zabije męża chyba
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
no mój sześciolatek chodzi w 116, ale u nas to rodzinne, że mali jesteśmy do okresu dojrzewaniaU to maluszek rzeczywiście mój w tym roku tak rósł ze nie nadążam kupować butów i ubrań. Buty 4 rozmiary, ubrania ze 110 na 122 teraz
no mój sześciolatek chodzi w 116, ale u nas to rodzinne, że mali jesteśmy do okresu dojrzewania