reklama
U
użytkownik 902
Gość
Rodosek faktycznie. To mój Adaś szczypiorek ma 2,5 i nosi 92/98
Klauduśka weź no-spę i się uspokój.
Moje tez małe i drobne mam nadzieje ze kiedyś tam urosną
Co sie stało Klauduska?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co sie stało Klauduska?
kasia.zosia
Moderatorka
Rodosek faktycznie. To mój Adaś szczypiorek ma 2,5 i nosi 92/98
Jagódka syn mojej przyjaciółki jest młodszy od Jaśka o miesiąc czyli w tym roku w październiku będzie miała 6 lat a dopiero niedawno, może z pół roku temu przestał nosić 98, Twój to przy nim gigant
kasia.zosia
Moderatorka
Dziewczyny tak sie zdenerwowałam, że skurcze mam co 15min. Idę do wanny ale po drodze zabije męża chyba
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co tam się porobiło?
gamka
Fanka BB :)
.jagódka, a polecasz jakieś konkretnej firmy, czy to już obojętne?
kasia.zosia, w Szwecji podobno do któregoś tam roku życia (4 czy 5) jest obowiązek przewożenia dzieci tyłem.
My myślimy nad zakupem tego: Link do: NOWOŚĆ! iZi MODULAR
Z tym, że koszt to ok. 2000 zł :/ ale w tym są dwa foteliki, ten drugi jest do 105 cm, czyli myślę do ok. 4 roku życia. Chociaż jak teraz piszecie o rozmiarach ubrań swoich dzieci, to widzę, że jest dość spora rozpiętość
Klauduska, co się stało?
kasia.zosia, w Szwecji podobno do któregoś tam roku życia (4 czy 5) jest obowiązek przewożenia dzieci tyłem.
My myślimy nad zakupem tego: Link do: NOWOŚĆ! iZi MODULAR
Z tym, że koszt to ok. 2000 zł :/ ale w tym są dwa foteliki, ten drugi jest do 105 cm, czyli myślę do ok. 4 roku życia. Chociaż jak teraz piszecie o rozmiarach ubrań swoich dzieci, to widzę, że jest dość spora rozpiętość
Klauduska, co się stało?
Gamka obowiązku nie ma ale jest rekomendowane do 4 roku życia tyłem do kierunku jazdy, a do 12 roku życia w foteliku lub z poduszka i to z tylu. Nasz 3 latek jeździ tyłem ale starsznie narzeka bo chce z bratem przodem jechać. Juz z m rozmawialm ale on słyszeć o zmianie nie chce.
kasia.zosia
Moderatorka
Gamka obowiązku nie ma ale jest rekomendowane do 4 roku życia tyłem do kierunku jazdy, a do 12 roku życia w foteliku lub z poduszka i to z tylu. Nasz 3 latek jeździ tyłem ale starsznie narzeka bo chce z bratem przodem jechać. Juz z m rozmawialm ale on słyszeć o zmianie nie chce.
Nie dziwie się w sumie twojemu mężowi. Podobno ryzyko śmierci lub poważnego urazu w takim foteliku spada praktycznie do zera
Tak badanie pokazują ze ryzyko urazów zmniejsza sie 5 krotnie, Wiec to naprawdę ważne. Dlatego samochód zmieniliśmy bo dwóch fotelików tyłem do kierunku plus jeden przodem / ewentualnie ja z dziciakami z tylu nigdy bysmy nie pomieścili.
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Gamka odradzam Bella panda- bardzo cienkie rwa się pod dzieckiem. Bella happy są spoko- takie fioletowo- białe opakowanie z rybkami. Sporo dziewczyn używa też podkładów Seni i sobie chwalą - tylko trzeba sprawdzić rozmiar bo są różne.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom