kasia.zosia
Moderatorka
O wow piekne! Wrzuć przepis bo mam akurat drożdże w domu
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wow piekne! Wrzuć przepis bo mam akurat drożdże w domu
Hehe dobre mój mały póki co jest właśnie główką do góry i martwię się ,że będe miała ccChcecie usłyszec hit? Moja babcia dziś powiedziala że ta brązowa linia na brzuchu robi się po to żeby lekarze wiedzieli gdzie ciąć w razie jakby było potrzebne cc. Zaczynając od samej góry nad pępkiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O tym mi mówili 8lat temu haha i się tak patrzyłam na tą linię i nie dowierzalam [emoji1] W pierwszej ciąży była od początku...teraz gdzieś początkiem 8mca się pojawiła...Ale to dobrze bo by nie wiedzieli gdzie ciąć w razie czego [emoji23]Chcecie usłyszec hit? Moja babcia dziś powiedziala że ta brązowa linia na brzuchu robi się po to żeby lekarze wiedzieli gdzie ciąć w razie jakby było potrzebne cc. Zaczynając od samej góry nad pępkiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To chyba jest nas juz 3 z położeniem glowkowym lub poprzecznymHehe dobre mój mały póki co jest właśnie główką do góry i martwię się ,że będe miała cc