reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Klauduśka większości odżywek do rzęs nie wolno używać w ciąży! Absolutnie żadnych realash, long4lashes itp.
Ellie my mamy jeszcze jakieś ze Star Wars:D Adam z A. rozpracują jeden, my z Klaudią drugi:D

reklama
A mi się za to zebrało na podsumowanie 2016, który okazał się o wiele lepszy niż 2015. Tamten rok konczylismy ze stanem konta praktycznie zero bo mąż pracował w firmie która ogłosiła bankructwo i przez kilka miesięcy pracował za darmo. Ten rok już udało się coś odłożyć i 2017 będziemy zaczynać bez stresu, ze spokojem i w sumie z radoscia. Oby był jeszcze lepszy lub równie dobry co 2016 :) my może sobie jakąś fajną bajkę wlaczymy, wypijemy szampana dla dzieci i jak doczekamy do północy to będzie fajnie :D
Nie wierzę za bardzo w noworoczne postanowienia ale plany na przyszły rok mam dość konkretne i wierzę że uda się je zrealizować.
I Wam życzę optymizmu, ponownie lekkich porodow, bez komplikacji, realizacji waszych planow i ogólnie duzo radosci i zdrowia w 2017 roku!

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam kupic przex internet tantum rosa i natknelam sie na cos takiego jak **********... strasznie tutaj drogie, ale czy ktoras z was nie pisala o tym ze jest dobre przy karmieniu piersia???

U mnie w tym roku dzialo się chyba wszystko co jest mozliwe. Od wielkiego stresu, smutku, az po wielkie szczescie i radosne, wspaniale chwile. Mam nadzieje ze kolejny będzie duzo spokojniejszy mimo maluszka w domu :-)

Zycze Wam Wszystkim Spokojnego i szczesliwego 2017 roku, pelnego milosci, ciepla i radosci :-*

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka!
Zycze Wam na ten Nowy Rok przede wszystkim duzo zdrowia i cierpliwości :) zeby macierzyństwo okazalo sie dla Was wspaniala przygoda.
Ja dzisiaj swietuje z mezem, synem, Rodzicami i bratem z dziewczyna. Mamy pyszne jedzonko, pomalowalam paznokcie, mam nowa sukienkę (nie balowa :p), wypindrzylam sie i czekam z taka cudowna butelka do polnocy ;) co prawda whisky to to nie jest ale cukierki to zawsze jakas altenatywa ;)
Co do podsumowania to dla mnie to byl najlepszy rok w zyciu. Zaczal sie cudownie a konczy jeszcze lepiej. Czasem przeceniamy to co jestesmy w stanie zrobic w jeden dzien ale nie doceniamy tego co mozemy osiagnac w jeden rok.
Drusia, wspolczuje. Teraz takie stresy Ci niepotrzebne.
Sojna- zaciskaj nogi, chociaz Ty jestes najblizej z nas ;)
Najlepszego dziewczyny!
7018025_20161231_181838.jpg

Załączniki

• 7018025_20161231_181838.jpg
    7018025_20161231_181838.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 286
reklama
la_nina, super jest ten cukierkowy szampan, na gwiazdkę też dostałam od kogoś taki, pyszne cukierki:)
Kochane-spokojnego Nowego 2017 Roku, żeby pociechy się urodziły zdrowe, spełnienia marzeń i bezbolesnych porodów :)
U nas są znajomi, pospacerowaliśmy trochę, zrobione zakupy, przekąski są, dla mnie Piccollo się chłodzi, nie pamiętam kiedy nie piłam na Sylwestra..:D
Ale jak fajnie-jutro bez kaca ;-)
Trzymajcie się!!!

Do góry