reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig trzymaj sie!

Dziewczyny jak tam przygotowania do Sylwestra? Piccolo schlodzone?:-) slyszalam ze sa tez takie szampany bezalkoholowe bardziej podobne do tych prawdziwych ale nigdzie nie znalazlam. Ja sie bede "bawić" przy trele morele :-D mam dwa smaki do wyboru, albo winogronowe albo malinowe :-D planuje zrobic pare przekasek i bedziemy wybierać czy Sylwester z dwojka, polsatem czy tvn. Jeszcze zastanawiam się czy szykowac jakas "kreacje" czy postawic na pizame i szlafrok :-D a Wy jakie plany macie?

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Drusia ja zamierzam spedzic sylwestra w towarzystwie "matematyki finansowej" i sms'ow od lubego, ktory bedzie caly dzien i noc w pracy [emoji16] Ale na pewno najem sie porządnie jak codzień [emoji23] Szampana nie kupilam no nie lubie ale zrobie sobie kompot z winogron i bedzie super, hehe. A co do dylematu z kreacją to u mnie od kilku dni piżama party więc jak najbardziej polecam[emoji16] Zwlaszcza z kocem albo grubymi skarpetami!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aa teraz nasuwa mi sie pytanie. Myślicie, ze wygodniej sie spakowac w walizke czy torbe? Mam taka średnia walizke i byloby mi sie wygodniej w nią spakowac, a zwlaszcza małżowi wyciągać z niej cokolwiek. W torbie sportowej ciężko będzie mi upchnąć szlafrok i reszte rzeczy z listy szpitalnej. Zastanawia mnie tylko czy nie popatrzą na mnie jak na wariatke z różową walizką? [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak kasiu.zosiu, zewnętrznie. Lekarz złapał za główkę, położna za pupę i naciskali, pchali aż sie mała odwróciła. Nic przyjemnego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Japko84 czytalam Twoj post chyba z 6 razy i czytam tak " lekarz zlapal za glowke, polozna za pupe" tylko nie mam polskich znakow i lrzeczytalam ze to lekarz zlapal polozna za pupe i sie zastanaeiam o co chodzi i tak kilka razy... pozniej tak sie zaczelam smiac ale wybaczcie jest 5:30 rano :)

U mnie tez jakis strasznych boli nie ma takie twardnienie brzucha i lekkie bole miesiaczkowe, przed ciaza mialam okropne i u mnie w rodzinie jak sie urodzi dziecko to podobno juz te silne bole miesiaczkowe sa slabsze :) wczoraj jak jechslam samochodem to malutki mi sie tak krecil ze nie moglam prowadzic.. zaspieealam mu " na wojtusia z popielnika " i spokoj :)

Ciesze sie ze dzisiaj sylwester ale dlatego ze nie urodzilam :) strasznie chcialam wytrzymac do nowego roku... jestem zaopatrzona w wina bezalkoholowe i szampana bezalkoholowego ... i pewnie spedzimy przed telewizorem :)

Do szpitala to napewno zdaze bo mam 10 min tylko boje sie zeby nie za pozno bo chcialam epidural a podobno tylko na pewnym etapie daja....

My też dzisiejszą noc na kanapie przed tv spędzimy [emoji4]
Strasznie się cieszę, że ten rok już minie i też zaczynam rozmyślać o porodzie czy go nie przegapie itp. Ja mam dzwonić do poloznej, gdy skurcze będą co 5 min. Ona przyjeżdża i decyduje czy już czas do szpitala... A szpital ok 30 km od domu... coraz więcej obaw. A tu jeszcze 7 tygodni...
Ja planowo w szpitalu długo być nie będę, bo po około 2 godzinach mogę już wyjść, ale spakowalam się w walizkę z kółeczkami jakoś tak wygodniej mi się wydaje ją użytkować [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

ja tam ostatnio w szpitalu byłam z walizką, na walizkę mam jeszcze taki kuferek na kosmetyki. Widziałam już babkę z walizką, a choćby nawet to nie przejmowałabym się bo to dla mnie wygodne :)

reklama
Do góry