reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig trzymaj sie!

Dziewczyny jak tam przygotowania do Sylwestra? Piccolo schlodzone?:-) slyszalam ze sa tez takie szampany bezalkoholowe bardziej podobne do tych prawdziwych ale nigdzie nie znalazlam. Ja sie bede "bawić" przy trele morele :-D mam dwa smaki do wyboru, albo winogronowe albo malinowe :-D planuje zrobic pare przekasek i bedziemy wybierać czy Sylwester z dwojka, polsatem czy tvn. Jeszcze zastanawiam się czy szykowac jakas "kreacje" czy postawic na pizame i szlafrok :-D a Wy jakie plany macie?

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Drusia ja zamierzam spedzic sylwestra w towarzystwie "matematyki finansowej" i sms'ow od lubego, ktory bedzie caly dzien i noc w pracy [emoji16] Ale na pewno najem sie porządnie jak codzień [emoji23] Szampana nie kupilam no nie lubie ale zrobie sobie kompot z winogron i bedzie super, hehe. A co do dylematu z kreacją to u mnie od kilku dni piżama party więc jak najbardziej polecam[emoji16] Zwlaszcza z kocem albo grubymi skarpetami!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aa teraz nasuwa mi sie pytanie. Myślicie, ze wygodniej sie spakowac w walizke czy torbe? Mam taka średnia walizke i byloby mi sie wygodniej w nią spakowac, a zwlaszcza małżowi wyciągać z niej cokolwiek. W torbie sportowej ciężko będzie mi upchnąć szlafrok i reszte rzeczy z listy szpitalnej. Zastanawia mnie tylko czy nie popatrzą na mnie jak na wariatke z różową walizką? [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak kasiu.zosiu, zewnętrznie. Lekarz złapał za główkę, położna za pupę i naciskali, pchali aż sie mała odwróciła. Nic przyjemnego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Japko84 czytalam Twoj post chyba z 6 razy i czytam tak " lekarz zlapal za glowke, polozna za pupe" tylko nie mam polskich znakow i lrzeczytalam ze to lekarz zlapal polozna za pupe i sie zastanaeiam o co chodzi i tak kilka razy... pozniej tak sie zaczelam smiac ale wybaczcie jest 5:30 rano :)

U mnie tez jakis strasznych boli nie ma takie twardnienie brzucha i lekkie bole miesiaczkowe, przed ciaza mialam okropne i u mnie w rodzinie jak sie urodzi dziecko to podobno juz te silne bole miesiaczkowe sa slabsze :) wczoraj jak jechslam samochodem to malutki mi sie tak krecil ze nie moglam prowadzic.. zaspieealam mu " na wojtusia z popielnika " i spokoj :)

Ciesze sie ze dzisiaj sylwester ale dlatego ze nie urodzilam :) strasznie chcialam wytrzymac do nowego roku... jestem zaopatrzona w wina bezalkoholowe i szampana bezalkoholowego ... i pewnie spedzimy przed telewizorem :)

Do szpitala to napewno zdaze bo mam 10 min tylko boje sie zeby nie za pozno bo chcialam epidural a podobno tylko na pewnym etapie daja....

My też dzisiejszą noc na kanapie przed tv spędzimy [emoji4]
Strasznie się cieszę, że ten rok już minie i też zaczynam rozmyślać o porodzie czy go nie przegapie itp. Ja mam dzwonić do poloznej, gdy skurcze będą co 5 min. Ona przyjeżdża i decyduje czy już czas do szpitala... A szpital ok 30 km od domu... coraz więcej obaw. A tu jeszcze 7 tygodni...
Ja planowo w szpitalu długo być nie będę, bo po około 2 godzinach mogę już wyjść, ale spakowalam się w walizkę z kółeczkami jakoś tak wygodniej mi się wydaje ją użytkować [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

ja tam ostatnio w szpitalu byłam z walizką, na walizkę mam jeszcze taki kuferek na kosmetyki. Widziałam już babkę z walizką, a choćby nawet to nie przejmowałabym się bo to dla mnie wygodne :)

reklama
Do góry