reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Są też specjalne ćwiczenia na obrócenie dzieciaczka. Ja też mam złe doświadczenia z wywoływaniem, oby teraz samo się zaczęło.

Snilo mi sie ostatniej nocy, ze urodze 14 stycznia. Widzialam przez caly sen date 14.01 [emoji29]

Japko ten brak jedzenia i picia mnie troche przerazil. Ale mam nadzieje, ze bede tak przerazona, ze nie pomysle o jedzeniu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Klauduska nie martw się. Pomyslałam o jedzeniu i piciu już po porodzie, jak ja dałam radę nic nie jeść przez dobę [emoji38]. W czasie porodu to tak szczerze o niczym nie myślałam, no może o sposobach na zabicie mojego D który mi to zrobił [emoji23].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jagódka u mnie zorientowali sie żemała jest złe obrócona w dzień przepowiedzianej daty porodu. Postanowili nie zwlekać i jak najszybciej ją przekręcić.

Od poczatku ciazy jakos nie myslalam o cc. Ale na ostatnim usg lekarz powiedzal, ze moze sie okazac, ze dziecko bedzie za duze na porod sn i bedzie cc. No i tak sie chyba z tym oswajam [emoji4]

Klauduska z tym to nigdy nic nie wiadomo. Najważniejsze zdrowie dziecka i matki. Mi sie dwa razy udało. Kto wie co bedzie teraz. Mam nadzieje że młody nie bedzie większy od Majki i oby miał mniejsza głowę [emoji23]. Saskia ważyła 2.5 kg. Majka 3.5kg.

Japko no wlasnie teraz to juz czekam na ostateczne usg i mierzenie, zeby dowiedziec sie jak duze jest dziecię. Strasznie odczuwam ciezar brzucha na plecach [emoji37] Wystarczy pol godzinki chodzenia i nie moge sie ruszyc [emoji37]

Tak mówicie o skurczach, że niektóre z was już je mają.. a mi aż wstyd się przyznać ale ja przepowiadające uważałam zawsze za napinanie się brzucha, takie bezbolesne stawianie się. I w końcu wychodzi, że nie wiem jak wyglądają te skurcze bolące. To jest taki ból jak miesiączkowy? Czy jak?

reklama
Do góry