reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Na Szkole Rodzenia mówili, żeby absolutnie nie ściągać napletka. Mówiłam o tym mojej mamie, powiedziała, że nie wyobraża sobie - jak to nie ściągać napletka, moi dwaj synowie mieli i nic im nie jest (mam dwóch braci 40 i 33 lata, więc opinia starodawna:)).
Muszę się Wam wyżalić. Od środy się źle czuję. Boli mnie brzuch jak na okres, twardnieje przy tym, ledwo żyję. Mija po no-spie i kąpieli. Dziś wstałam rano na uczelnię i nie poszłam bo tak bolał. Poza tym nic nie mogę zjeść-nic kompletnie prócz suchych bułek lekkich zup i płynów. Od razu mi bulgocze w brzuchu, przewraca się wszystko :(
Nie wiem czy dzwonić do gina, chyba tak zrobię. Brzuch mi twardnieje coraz częściej, a wcale się nie przemęczam.
Mam nadzieję, że to minie.
Dobrego dnia Laseczki!

Na Szkole Rodzenia mówili, żeby absolutnie nie ściągać napletka. Mówiłam o tym mojej mamie, powiedziała, że nie wyobraża sobie - jak to nie ściągać napletka, moi dwaj synowie mieli i nic im nie jest (mam dwóch braci 40 i 33 lata, więc opinia starodawna:)).
Muszę się Wam wyżalić. Od środy się źle czuję. Boli mnie brzuch jak na okres, twardnieje przy tym, ledwo żyję. Mija po no-spie i kąpieli. Dziś wstałam rano na uczelnię i nie poszłam bo tak bolał. Poza tym nic nie mogę zjeść-nic kompletnie prócz suchych bułek lekkich zup i płynów. Od razu mi bulgocze w brzuchu, przewraca się wszystko :(
Nie wiem czy dzwonić do gina, chyba tak zrobię. Brzuch mi twardnieje coraz częściej, a wcale się nie przemęczam.
Mam nadzieję, że to minie.
Dobrego dnia Laseczki!
Do dziś polozne i lekarze mają podzielone opinie, tak samo mamy :D
A czy Ci minie ten ból brzucha to nie jestem taka pewna, już niedługo do końca i macica sobie cwiczy, ja mam to samo, tylko ja ten ból jak na okres, takie skurcze, mam w nocy i mnie to budzi.. Ale nopy nie brałam do tej pory bo nie jest to bardzo uciazliwe

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Turluturlu ja tez mam takie "bole miesiaczkowe" w nocy a w dzien juz normalnie...
Ja o sciaganiu napletka uslyszalam z 2 tyg temu od tesciowej ale zupelnie o tym zapomnialam dlatego dobrze ze wspomnialyscie o tym i sobie troche poczytalam a po porodzie podpytam pediatre..
W dzien dobry tvn bylo ostatnio o hejcie w internecie na forach dla matek i tak sobie pomyslalam ze u nas jest bardzo spokojnie mino szalejacych hormonow :)

Do góry