reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Na Szkole Rodzenia mówili, żeby absolutnie nie ściągać napletka. Mówiłam o tym mojej mamie, powiedziała, że nie wyobraża sobie - jak to nie ściągać napletka, moi dwaj synowie mieli i nic im nie jest (mam dwóch braci 40 i 33 lata, więc opinia starodawna:)).
Muszę się Wam wyżalić. Od środy się źle czuję. Boli mnie brzuch jak na okres, twardnieje przy tym, ledwo żyję. Mija po no-spie i kąpieli. Dziś wstałam rano na uczelnię i nie poszłam bo tak bolał. Poza tym nic nie mogę zjeść-nic kompletnie prócz suchych bułek lekkich zup i płynów. Od razu mi bulgocze w brzuchu, przewraca się wszystko :(
Nie wiem czy dzwonić do gina, chyba tak zrobię. Brzuch mi twardnieje coraz częściej, a wcale się nie przemęczam.
Mam nadzieję, że to minie.
Dobrego dnia Laseczki!

Na Szkole Rodzenia mówili, żeby absolutnie nie ściągać napletka. Mówiłam o tym mojej mamie, powiedziała, że nie wyobraża sobie - jak to nie ściągać napletka, moi dwaj synowie mieli i nic im nie jest (mam dwóch braci 40 i 33 lata, więc opinia starodawna:)).
Muszę się Wam wyżalić. Od środy się źle czuję. Boli mnie brzuch jak na okres, twardnieje przy tym, ledwo żyję. Mija po no-spie i kąpieli. Dziś wstałam rano na uczelnię i nie poszłam bo tak bolał. Poza tym nic nie mogę zjeść-nic kompletnie prócz suchych bułek lekkich zup i płynów. Od razu mi bulgocze w brzuchu, przewraca się wszystko :(
Nie wiem czy dzwonić do gina, chyba tak zrobię. Brzuch mi twardnieje coraz częściej, a wcale się nie przemęczam.
Mam nadzieję, że to minie.
Dobrego dnia Laseczki!
Do dziś polozne i lekarze mają podzielone opinie, tak samo mamy :D
A czy Ci minie ten ból brzucha to nie jestem taka pewna, już niedługo do końca i macica sobie cwiczy, ja mam to samo, tylko ja ten ból jak na okres, takie skurcze, mam w nocy i mnie to budzi.. Ale nopy nie brałam do tej pory bo nie jest to bardzo uciazliwe

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Turluturlu ja tez mam takie "bole miesiaczkowe" w nocy a w dzien juz normalnie...
Ja o sciaganiu napletka uslyszalam z 2 tyg temu od tesciowej ale zupelnie o tym zapomnialam dlatego dobrze ze wspomnialyscie o tym i sobie troche poczytalam a po porodzie podpytam pediatre..
W dzien dobry tvn bylo ostatnio o hejcie w internecie na forach dla matek i tak sobie pomyslalam ze u nas jest bardzo spokojnie mino szalejacych hormonow :)

Do góry