reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Sojnabig ja przytyłam całe 3 kg [emoji3]
Kasia.zosia ja na pewno robię grzybowa, śledzie po kaszubska, rybę po grecku i pierogi bo to wszystko już za mną chodzi [emoji4]
Ale na dniach na pewno będzie bigos [emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

W poprzedniej ciazy jak po 2 tyg od terminu nic sie nie dzialo, to lekarz zrobil mi "masaz szyjki" i po godzinie juz sie skurcze zaczely.. kurcze tak bardzo chcialabym uniknac rodzenia po terminie, wywolywania a juz najbardziej, zeby i tak wszystko sie skonczylo cc.. trzymam kciuki za lepszy scenariusz tym razem :)

Kasia.zosia, Rozmaryn - właśnie dziś mówiłam mężowi że za 4 tygodnie mogę już rodzic i jak to tak że tak szybko!:D
Anna25- no wygralas chyba z każdą z nas!:O

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W poprzedniej ciazy jak po 2 tyg od terminu nic sie nie dzialo, to lekarz zrobil mi "masaz szyjki" i po godzinie juz sie skurcze zaczely.. kurcze tak bardzo chcialabym uniknac rodzenia po terminie, wywolywania a juz najbardziej, zeby i tak wszystko sie skonczylo cc.. trzymam kciuki za lepszy scenariusz tym razem :)
Mi na szczęście nigdy nie robiono masażu szyjki, tylko kroplowka i żel i nie miałam odczucia ze to jakoś bardziej bpoli to wywolywanie. Ale też nie mam porównania :D ja na spokojnie mogę rodzic od początku lutego będę już mieć pomoc do dzieci na cały miesiąc :)
Mój 16 letni brat wczoraj pisał że tęskni :) i potwierdza przyjazd na ferie :)
Anna rozważe na pewno, ale zobaczymy bo nigdy nie robiłam śledzi po kaszubsku ani ryby po grecku. Bigos bym zrobila. Może golabki sobie zrobię juz i zamroże (te ostatnio 30 szt to zjadłam sama w 2 dni :D).
A na potem myślę też sałatkę jarzynowa i sędziowo-pieczarkowa. I jajka nadziewane łososiem wędzonym... A już jestem głodna :)
A wigilie u Was z ilu dan? U moich rodziców zawsze 4/5.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry