reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

IMG_20161207_183113.jpg

Dziewczyny, nie mogę uwierzyc, ze taka mala sokowirowka dala rade marchewce, burakom i reszcie oO Jest mega, malo mycia a miejsca zajmuje tyle co nic.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20161207_183113.jpg
    IMG_20161207_183113.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 350
reklama
A no to tak właśnie jest z tymi naszymi humorami... mnie też dopada co parę dni albo chodzę rozdrażniona, że lepiej nie podchodzić [emoji23] albo chodzę i płacze i się szybko rozczulam [emoji4]
Klauduska świetna ta sokowirówka. Ja mam taką dużą i nawet nie chce mi się jej wyciągać, a potem myć i leży i się kurzy tylko [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że humorki dopisują:) niestety u mnie też, z tym, że ani płaczliwy ani radosny, raczej nic mi się nie chce, coś na zasadzie jakby mnie nie było to też ok... nie lubię takich stanów:) jestem pewna, ze słodkość by pomogła, ale nie.... glukoza niby w normie, ale jednak w górnej granicy i i między innymi zero słodkości:) taki mój los
puchną wam już stopy? ja wręcz nie daję rady, dzisiaj jest jakieś apogeum, poleżę (dosyć długo), to zejdzie, ale wystarczy 30 min kręcenia się po miedzkaniu i zaczynamy zabawę od nowa:(

Cześć dziewczyny :) widzę ze nie wstałam pierwsza :)
Ale i tak wstalismy z jaskiem wcześniej niż normalnie i sobie siedzimy :) za rok będzie gorzej jak do szkoły pójdzie..
U mnie humor w miarę stały, nic mi nie puchnie na razie ale już sie nie zapinam w żadnej kurtce tylko się zakrywam moim wielkim szalikiem na środku :D
Co planujecie na swieta ugotowac? Czy jedziemy do kogos? Ja będę przygotowywać pierwsze święta zupełnie sama i juz od miesiąca myślę co zrobić żeby wszystkim smakowało

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia Zosia, ja od 5:30 nie śpię,wiec chyba jednak nie;)
Na święta nic nie robię, może jakaś sałatkę jedną, a tak to u teściowej i mamy się będziemy stołować.
Czekam na obchód i będę ich pytać o wyniki tego wymazu, mam nadzieję, że już będzie, niech mi to założą i spadam stąd. Z resztą jest takie obłożenie, że nikogo na siłę nie trzymają. Podobno na położnictwie nie ma miejsc, dziewczyny w jakichś pokojach zaadaptowanych ze schowków leżą, albo na innym piętrze w ogóle, a dziś ode mnie z sali 3 mają rodzić, więc znowu dorzuca kogoś nowego

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
sojna - ładna waga;d

my na święta do mamusi:) próbowałam dwa lata temu przeforsować choć jedną wigilię u nas, o jeju, awantura na pół osiedla (że niby wyrodne dziekco jestem):)) w tym roku nie będę marudzić, bo padnięta jestem

Do góry