reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie mąż i córka tak szukają.. zawsze mówię,ze szukają i proszą Boga,zeby nie znaleźć:p ciężko się schylić i zerknac co jest na półce niżej w lodówce;) wkurza mnie to strasznie
Klauduska, ok:) odpoczywam i nawet chyba trochę się cieszę z tych "wczasów"

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niepotrzebnie się stresowalam: Zosia nie chciala do domu wracac :D nic nie plakala, bawiła się :) ale co się dziwić, koleżanka przedszkolanka z 10letnim doświadczeniem a na dodatek ma syna 10 miesięcznego, który się Zosi bardzo podoba :) wizyta też udana ale moja lekarka panikuje masakra w przyszłym tygodniu mam aż dwie wizyty.. Jak będę tak do lutego chodzić to zwariuje. Lekarz w szpitalu mówił ze ta moja otwarta lekko szyjka jest z powodu moich poprzednich ciaz i ze nie sądzi ze urodze przed terminem a moja lekarka mi już wróży ze zaraz... mimo że wciaz jest wszystko tak samo, nie otwiera się bardziej od 4 tygodni, nie skraca

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przy okazji pessarów z tego co czytam tutaj się je zakłada normalnie na wizycie u lekarza bez pobytu w szpitalu... jagódka pisałaś ze który rodzaj jest lepszy?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kołnierzowe są lepsze. U nas się boją tak zakładać, bo np u mnie założenie wywolalo większe skurcze i plamienie, więc najpierw wyciszyli i potem mnie wypuścili. Przed z kolei oceniają czystośc pochwy. Poza tym NFZ na to przewiduje 5 dni;)
Za to teraz najpierw mnie wyciszaja konkretną artyleria i dopiero jak przyjdą wyniki wymazu to założą

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia wiem, że takie wizyty są stresujące ale przynajmniej masz pewność, że lekarka niczego nie zbagatelizuje. Więc możesz się w jakimś sensie czuć bezpiecznie :)

Ellie123 ja takie warunki miałam przy poprzednim porodzie ;) Nie przejmuj się tak specjalnie mężem - mój chłop to do roku czasu prawie dzieci nie dotykał , a teraz jest cudnym ojcem - po prostu niektóre chłopy tak mają ;)
A ja czekam na wizytę w poniedziałek - mam omówić z moim ginem poród - no i będę z nim negocjować, jak najszybszy termin cc o_O

Mój obydwóch synów do jakiś trzech miesięcy sam kapal, jedyne czego nie lubił to przewijania [emoji6] teraz też pewnie będzie podobnie [emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Do góry