reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

U mnie mąż i córka tak szukają.. zawsze mówię,ze szukają i proszą Boga,zeby nie znaleźć:p ciężko się schylić i zerknac co jest na półce niżej w lodówce;) wkurza mnie to strasznie
Klauduska, ok:) odpoczywam i nawet chyba trochę się cieszę z tych "wczasów"

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niepotrzebnie się stresowalam: Zosia nie chciala do domu wracac :D nic nie plakala, bawiła się :) ale co się dziwić, koleżanka przedszkolanka z 10letnim doświadczeniem a na dodatek ma syna 10 miesięcznego, który się Zosi bardzo podoba :) wizyta też udana ale moja lekarka panikuje masakra w przyszłym tygodniu mam aż dwie wizyty.. Jak będę tak do lutego chodzić to zwariuje. Lekarz w szpitalu mówił ze ta moja otwarta lekko szyjka jest z powodu moich poprzednich ciaz i ze nie sądzi ze urodze przed terminem a moja lekarka mi już wróży ze zaraz... mimo że wciaz jest wszystko tak samo, nie otwiera się bardziej od 4 tygodni, nie skraca

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Przy okazji pessarów z tego co czytam tutaj się je zakłada normalnie na wizycie u lekarza bez pobytu w szpitalu... jagódka pisałaś ze który rodzaj jest lepszy?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Kołnierzowe są lepsze. U nas się boją tak zakładać, bo np u mnie założenie wywolalo większe skurcze i plamienie, więc najpierw wyciszyli i potem mnie wypuścili. Przed z kolei oceniają czystośc pochwy. Poza tym NFZ na to przewiduje 5 dni;)
Za to teraz najpierw mnie wyciszaja konkretną artyleria i dopiero jak przyjdą wyniki wymazu to założą

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia wiem, że takie wizyty są stresujące ale przynajmniej masz pewność, że lekarka niczego nie zbagatelizuje. Więc możesz się w jakimś sensie czuć bezpiecznie :)

Ellie123 ja takie warunki miałam przy poprzednim porodzie ;) Nie przejmuj się tak specjalnie mężem - mój chłop to do roku czasu prawie dzieci nie dotykał , a teraz jest cudnym ojcem - po prostu niektóre chłopy tak mają ;)
A ja czekam na wizytę w poniedziałek - mam omówić z moim ginem poród - no i będę z nim negocjować, jak najszybszy termin cc o_O

Mój obydwóch synów do jakiś trzech miesięcy sam kapal, jedyne czego nie lubił to przewijania [emoji6] teraz też pewnie będzie podobnie [emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Do góry