reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

No i po wizycie. Waga pokazala 58,9kg oO Niestety poziom hemoglobiny 10,6 dostalam jakies leki i poziom plytek tez niski [emoji53] Lekarz mierzyl szyjke i mowil, ze ma 3,6 ale mierzona na prosto a jest zagieta wiec jest troche dluzsza niz zmierzyl. Wszystko cacy, dzidziula nadal ułożona główkowo, w szpitalu 10dni temu tez tak byla ułożona. Ale zadnych pomiarow nie robil to bylo szybkie usg bo za miesiac bedzie dokladnie ja mierzył.

Dziewczyny ile wasze bąbelki ważyły w 25/26 tygodniu? [emoji4]

reklama
Dziewczyny densik, grabcia, rozmaryn trzymam za was kciuki, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze :)
A co do czarnego piatku... To od kilku lat zmienili i teraz sklepy otwieraja na wieczor w czwartek po thanksgiving ( swieto dziekczynienia) wczoraj bylismy na kolacji u meza rodziny a tesciowa na zakupach hahah
Moze to zalezy od stanu ale jeszcze nie widzialam takich tlumow i kolejek jak w telewizji :) tzn jest wiexej ludzi ale mniej wiecej tak jak u nas przed swietami... No ale moze gdzies w innym stanie tak jest...
Chyba przerzuce sie na indyki wczoraj zjadlam wielka porcje do tego warzywa smazone i takie tluste... A cukier idealny :)
A kiedy zmierzyłaś cukier? Po godzinie? Jeśli zje się coś bardzo tłustego, to cukier może być wysoki dopiero nawet po 3 godzinach. Tłuszcz spowalnia wchłanianie się węglowodanów.

No i po wizycie. Waga pokazala 58,9kg oO Niestety poziom hemoglobiny 10,6 dostalam jakies leki i poziom plytek tez niski [emoji53] Lekarz mierzyl szyjke i mowil, ze ma 3,6 ale mierzona na prosto a jest zagieta wiec jest troche dluzsza niz zmierzyl. Wszystko cacy, dzidziula nadal ułożona główkowo, w szpitalu 10dni temu tez tak byla ułożona. Ale zadnych pomiarow nie robil to bylo szybkie usg bo za miesiac bedzie dokladnie ja mierzył.

Moj wiem tylko ile ważył w 27+0: 1350g :)

Rozmaryn ja też :) takie walki o rzeczy z wyprzedaży to nie dla mnie, wole sobie w spokoju w domu posiedziec :)
masz na myśli słynne walki o karpia w Lidlu? :D
Czy Wasze dzieciaczki też tak często mają czkawkę? Mój kilka razy dziennie, nawet wczoraj z samego rana na usg :p Czasem aż mi go szkoda, bo wiem, jak mnie to denerwuje,jak ja mam, chociaż podobno bobasom to nie przeszkadza :)
mój ma prawie codziennie, z początku nie byłam pewna czy to czkawka, bo jest to takie wygłuszone ale już wiem, że to to :)

Mój w 26+4 ważył 1116g :)

reklama

Mój w 27 ważył 900gr ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry