reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Grabcia trzymam kciuki za ciebie, ale się umęczysz dziewczyno. Ale dzidziuś wagę ma słuszną.
Rozmaryn co u Ciebie?
Zapomniałam napisać, ze szyjkę mam długą prawie 4 cm, ale miękka. Lekarz nie kazał się przejmować, tylko globulki dopochwowe mi przepisał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to jak u mnie z ta szyjka, tylko ze moja lekarka spanikowala ze będę rodzic juz, a może po prostu chciała w razie czego przerzucić odpowiedzialność na szpital..
Maryliese u mnie z kapusta jest tak ze mogę zawsze, w każdej postaci, jem od wczesnego dzieciństwa, moje dzieci też jedzą i lubią. Ale np dzieci sąsiadów nie mogą zjeść naszej kwaśnicy goralskiej bo zaraz mają odparzenia.

reklama
Maryliese,ee tam. Ja mogę się nawet wieczorem bigosu najeść i nic mi nie jest. Wszystko zależy od organizmu.
Dziś mój mąż wziął urlop, bo tesciowie wyjechali i żebym nie gonila do szkoły z Adasiem, to stwierdził, ze zrobi sobie wolne i może przy okazji jakiś Black friday gdzieś uskuteczni;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja juz uskuteczniam, pierwsze zamówienie zrobione, uwielbiam zakupy z domu :D

Może zadam głupie pytanie ale o co chodzi z tym czarnym piątkiem? Jakiś zachodni wynalazek?
Ja już po usg, po badaniu, po ktg. Skurcz mi się jeden zapisał. Mała zdrowa ma prawie 1600 (akurat jest pośrodku normy- tak mówi lekarz) szyjka mi urosła bo mam 4cm bez rozwarcia. Wody płodowe w górnej granicy normy. Pobrali krew bo chcą sprawdzić jak wchłania się żelazo. Musiałam łyknąć tego świństwa 8 tabletek ble i godziny czekania.
Dostałam pokój jednoosobowy z łazienką swoją i łóżkiem na pilota ale bez telewizji niestety.

Rozmaryn czarny piątek to wyprzedażowe szaleństwo w USA i tam są naprawde giga obniżki. Ludzie w namiotach koczują pod sklepami, a później się zadeptują w biegu po prezenty ;) u nas to raczej marna kopia, ale jakiś rabat można trafić ;)

No i ostrzegaja, ze mozna sie przejechac na tzw obnizkach, bo czaami sprzedawcy zamieszczaja zawyzona cene produktu, a obok rzekoma obnizke.. Tutaj tez black friday ale ja mam pusto na koncie to i problem z glowy :p

reklama
rozmaryn - a to zostawiaaj Cie w szpitalu czy tylko badania robisz?
dostałam wczoraj skierowanie od mojego prowadzącego więc muszą mnie co najmniej 3 dni trzymać bo kasy im nie wypłacą. Pewnie zrobią badania i będą kroplówką ratować. Najgorsze jest to że leżę sama i nie mam się do kogo odezwać.

Do góry