reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Grabcia trzymam kciuki za ciebie, ale się umęczysz dziewczyno. Ale dzidziuś wagę ma słuszną.
Rozmaryn co u Ciebie?
Zapomniałam napisać, ze szyjkę mam długą prawie 4 cm, ale miękka. Lekarz nie kazał się przejmować, tylko globulki dopochwowe mi przepisał

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O to jak u mnie z ta szyjka, tylko ze moja lekarka spanikowala ze będę rodzic juz, a może po prostu chciała w razie czego przerzucić odpowiedzialność na szpital..
Maryliese u mnie z kapusta jest tak ze mogę zawsze, w każdej postaci, jem od wczesnego dzieciństwa, moje dzieci też jedzą i lubią. Ale np dzieci sąsiadów nie mogą zjeść naszej kwaśnicy goralskiej bo zaraz mają odparzenia.

reklama
Maryliese,ee tam. Ja mogę się nawet wieczorem bigosu najeść i nic mi nie jest. Wszystko zależy od organizmu.
Dziś mój mąż wziął urlop, bo tesciowie wyjechali i żebym nie gonila do szkoły z Adasiem, to stwierdził, ze zrobi sobie wolne i może przy okazji jakiś Black friday gdzieś uskuteczni;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O ja juz uskuteczniam, pierwsze zamówienie zrobione, uwielbiam zakupy z domu :D

Może zadam głupie pytanie ale o co chodzi z tym czarnym piątkiem? Jakiś zachodni wynalazek?
Ja już po usg, po badaniu, po ktg. Skurcz mi się jeden zapisał. Mała zdrowa ma prawie 1600 (akurat jest pośrodku normy- tak mówi lekarz) szyjka mi urosła bo mam 4cm bez rozwarcia. Wody płodowe w górnej granicy normy. Pobrali krew bo chcą sprawdzić jak wchłania się żelazo. Musiałam łyknąć tego świństwa 8 tabletek ble i godziny czekania.
Dostałam pokój jednoosobowy z łazienką swoją i łóżkiem na pilota ale bez telewizji niestety.

Rozmaryn czarny piątek to wyprzedażowe szaleństwo w USA i tam są naprawde giga obniżki. Ludzie w namiotach koczują pod sklepami, a później się zadeptują w biegu po prezenty ;) u nas to raczej marna kopia, ale jakiś rabat można trafić ;)

No i ostrzegaja, ze mozna sie przejechac na tzw obnizkach, bo czaami sprzedawcy zamieszczaja zawyzona cene produktu, a obok rzekoma obnizke.. Tutaj tez black friday ale ja mam pusto na koncie to i problem z glowy :p

reklama
rozmaryn - a to zostawiaaj Cie w szpitalu czy tylko badania robisz?
dostałam wczoraj skierowanie od mojego prowadzącego więc muszą mnie co najmniej 3 dni trzymać bo kasy im nie wypłacą. Pewnie zrobią badania i będą kroplówką ratować. Najgorsze jest to że leżę sama i nie mam się do kogo odezwać.

Do góry