reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny martwie sie ostatnio, ze cora jakos słabo rośnie. Ja przytylam dopiero 2kg, jestem w 27tygodniu. Malenstwo kopie cale dnie i to tak porzadnie no ale brzuszek mam niewielki [emoji20] Odliczam juz godziny do piatkowej wizyty...
I nas 29 tydz i też jakieś, 2 kg na plusie (dziś na wizycie się dowiem dokladnie) nie stresuj się na zapas!
A propos wydatków, my planujemy kupno domu do remontu, więc będzie się działo! Oby tylko poszło po naszej myśli...

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Densik ja też wczoraj poszłam pozno spać kolo 2 bo moja zosia od 23 w łóżeczku ciągle coś gadala, śpiewała i tak sobie leżałam w łóżku 3 h i miałam ochotę ja udusic... Dobrze ze u Ciebie bez zmian na gorsze, z każdym tygodniem coraz lepiej dla dzidziusia :)
Asia z zaparcia mi nie mam problemu od kiedy biore magnez

Hej dziewczynki ;) my właśnie wstalismy i za pół godziny wizyta ... Oczywiście znów od 3 do 6 nie spałam a jak zasnęłam o 6 na godzinę i się obudziłam to teraz czuję się tragicznie :/ polozylabym się spać po wizycie ale obiecałam mężowi, że zrobię dziś gołąbki :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na wizycie! Ja za to nie spie codziennie do trzeciej czwartej. Potem budze sie o szostej i tez ledwo zywa chodze. Czasem uda mi się zasnac od osmej na dwie godzinki. Wczoraj bylismy w kinie i stwierdzam ze dwie i pol godziny w jednej pozycji to juz za duzo. Pozniej nie moglam sie w lozku odwrocic tak kręgosłup bolal.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig kciuki!
Drusia, nie strasz mnie, bo 1.12 idę na dwugodzinny kabaret;)
Densik, dobrze,ze jesteś w szpitalu, masz pomoc pod ręką
Też słabo spałam, obudziłam się w sumie niedawno, ale z takim bólem głowy, że chętnie jeszcze bym pospala

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I ja dziś kiepsko spałam, zresztą moja córka rownież, może coś w powietrzu wisi [emoji12]
Dziewczyny trzymajcie się w tych szpitalach, trzymam za was kciuki.
Ja wizytuje o 16:30 nerwy juz są, czy ja kiedyś pójdę na badanie bez wewnętrznego niepokoju? Ehh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ją wizytuję dopiero po południu. Wczoraj odebrałem wyniki i poleciały mi na łeb na szyję. Masakra jakaś, ostatnio miałam badania 2 miesiące temu, miesiąc brałam żelazo ale tak tragicznie to jeszcze nie było. Coś czuję że u mnie nie jest problemem żelazo tylko kłopoty z jego wchłanianiem. Moja mama miała tak samo. Mam nadzieję że ię położą mnie do szpitala (chociaż znając olewatorski styl mojego "lekarza" to to zleje) bo w sobotę mam urodziny a w niedzielę imprezę. Jak mi nie przepisze żelaza albo czegoś to chyba zmieniam doktora!!

Do góry